Crumblekage er så lækkert! Og Rabarbercrumble er ingen undtagelse.

Normalt laver jeg den med æble (den opskrift finder du i min kogebog Low carb lækkerier – sammen med en opskrift på vaniljeis, der er et forrygende match til crumble!).

Men nu er det jo som bekendt rabarbertid, så her kommer rabarbercrumblen.

Rabarbercrumble
4-6 personer
Print
Ingredienser
  1. 150 gram rabarber
  2. 1 æble
  3. 150 gram mandler
  4. 100 gram sukrin gold
  5. 75 gram smør
Fremgangsmåde
  1. Rabarber og æble skæres i fine tern og lægges i et ovnfast fad svarende til 20 cm i diameter.
  2. Mandler, sukrin og smør køres i foodprocessoren til en grov masse, hældes over og bages 30 minutter ved 180 grader.
Tip
  1. Serveres med flødeskum eller vaniljeis.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

DSC05120

 

Flere lækre dessertopskrifter?

Find dem i opskriftsarkivet

 

Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 klassiske vægttabsfælder. 

Tilmeld dig lige hér.

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.