Skulle der sidde et enkelt menneske derude, der endnu ikke har opfanget, hvad jeg elsker mest af alle lækkerier, så lad mig afsløre, at det er blød nougat!

Og denne opskrift på raw blød nougat med dadler er absolut ingen undtagelse.

Den smager ikke mindre end vidunderligt!

Faktisk smager den så meget af blød nougat, så jeg overvejer at lave lidt marcipan til. Hvem siger, at marcipan og blød nougat kun hører sig julen til.

 

Vil du have opskrifter på marcipan, så find dem hér ->

Raw blød nougat
Print
Ingredienser
  1. 200 gram hasselnødder
  2. 250 gram udstenede dadler
  3. 1 tsk. vaniljepulver
  4. 2 spsk. kokosolie
  5. 3 spsk. kakao
Fremgangsmåde
  1. Hasselnødderne ristes i ovnen ved 150 grader i 10 minutter, hvorefter skallen gnides af.
  2. Alle ingredienserne køres i foodprocessoren til en fast masse.
  3. Massen trykkes i en lille form og afløles.
  4. Nougaten skæres i passende bidder og nydes afkølet.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
raw blød nougat

Find flere opskrifter på lækkerier i opskriftsarkivet.

 


Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen). Så får du også helt automatisk et uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.