Denne lækre raw konfektkage fremtryllede jeg (Maria), da min mand for nylig fik nogle helbredsmæssige udfordringer, som i den grad motiverede ham til at se sin kost og livsstil efter i sømmene.
 
Og sådan en motivation bakker jeg, som pårørende med nooogen erfaring på området, selvfølgelig op om.
 
Derfor var det nærliggende at gå i køkkenet og fremtrylle et værdigt alternativ til mindre hæderlige desserter. Det blev til denne raw konfektkage.
 
På premieredagen blev den serveret med Isis Vanilieis (som jeg dog ikke er voldsomt pjattet med). Dagen efter spiste vi den som små konfekthapsere.
 
Low carb er den, grundet dadlerne, ikke, men som alternativ til traditionelle lækkerier med mel og sukker er den et godt bud.
 
Steviadråberne med toffeesmag kan du købe i helsekosten eller se nærmere på hér
Raw konfektkage
4 personer
Print
Ingredienser
  1. 250 g dadler
  2. 1 dl hasselnødder
  3. 1 dl cashewnødder
  4. 1 dl mandler
  5. 1 dl saltede peanuts
  6. 3/4 dl kokosolie
  7. 1 dl stærk kaffe
  8. 4 spsk. kakao
  9. ½ tsk. vaniliepulver
  10. Ca. 20 dråber Sweet drops english toffee
  11. Kokosmel til drys
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser køres i en foodprocesser til en ensartet masse.
  2. Fordel massen i en form med bagepair og drys med kokosmel.
  3. Sæt formen i køleskab minimum 3-4 timer, før servering.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
 
Raw konfektkage
Flere opskrifter på lækkerier? Du finder dem alle i opskriftsarkivet.
 
Vil du have den lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter? Den kan du få helt gratis lige hér.
 
Se også kogebogen Low carb lækkerier, der indeholder masser af opskrifter på lækre desserter, brød, bagværk, is og meget mere  uden mel og sukker.
 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.