Disse low carb chokolademuffins er lækre og med den helt rigtige svampede konsistens.

Low carb chokolademuffins
8 stk.
Print
Ingredienser
  1. 150 gram smeltet smør
  2. 150 gram sukrin gold
  3. 2 æg
  4. 100 gram fedtreduceret mandelmel
  5. 2 spsk. Fiberhusk
  6. 6 spsk. kakao
  7. 2 tsk. bagepulver
  8. 1 dl kogende vand
Fremgangsmåde
  1. Smeltet smør røres godt med sukrin, hvorefter æggene kommes i.
  2. De tørre ingredienser blandes og kommes i, og kogende vand røres i til sidst.
  3. Dejen hældes i 8 muffinsforme og bages 15-20 minutter ved 180 grader.
  4. Stik i dem med en kødnål, så du sikrer dig at de er gennembagte.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Low carb chokolademuffins

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.