Lad mig komme med en advarsel. Dette stenalderbrød med chokolade smager simpelthen FOR godt – især efter en tur på brødristeren.

Det er perfekt både til brunchbordet og som eftermiddagskage.

Brødet kan holde sig 2-3 dage i køleskab og et par måneder i fryseren.

Stenalderbrød med chokolade
Print
Ingredienser
  1. 1 dl valnøddekerner
  2. 1 dl mandler
  3. 1 dl solsikkekerner
  4. 1 dl græskarkerner
  5. 1 dl kokoschips
  6. 1 dl hørfrø
  7. 1 dl sesamfrø
  8. 4 æg
  9. 1 tsk. salt
  10. 50 g chokolade 80%
Fremgangsmåde
  1. Mal sesam- og hørfrø fint i en minihakker eller kaffemølle.
  2. Bland "melet" sammen med de hele nødder, solsikkekerner, græskarkerner og kokoschips.
  3. Hak chokoladen fint og bland den i sammen med salt og æg.
  4. Når æggene er rørt ud, hældes massen i en kageform med bagepapir.
  5. Bag brødet i ca. 60 min ved 150 grader.
  6. Når brødet er færdig bagt, tages det ud af formen og køler af på en rist.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Stenalderbrød med chokolade

P.S. Billedet er lånt fra en anden opskrift fra min kogebog Low carb lækkerier – derfor kan du ikke se chokoladen på billedet…

Læs mere om bogen og køb den hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.