Jeg har stjålet idéen til denne sukkerfri hindbærmarcipan fra Helena fra Sukrin.
 
Hun brugte frysetørrede blåbær, men så fancy en ingrediens havde jeg ikke lige på lager, så jeg brugte hindbær i stedet.
 
Den sukkerfri hindbærmarcipan er både sød og syrlig på samme tid, og den smager virkelig godt.
 
Jeg troede, den smagte så godt, at min teenagedatter gav mig high-five, men det viste sig, at hun løftede hånden, fordi hun fik solen i øjnene. Men hun kunne godt lide marcipanen.
 
Hvis du ikke vil give dig i kast med at smutte og male mandlerne, kan du købe finmalede mandler.
Hindbærmarcipan
Print
Ingredienser
  1. ½ dl frysetørret hindbær
  2. 150 gram smuttede mandler
  3. 4 spsk. sukrin gold
  4. 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
  5. 1 æggehvide
Fremgangsmåde
  1. De frysetørrede hindbær kværnes til fint pulver i en nøddekværn eller lignende.
  2. Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  3. Til sidst køres hindbærpulveret med - gem eventuelt lidt til pynt.
  4. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Hindbærmarcipan

Hindbærmarcipan

Har du lyst til en anden variant end hindbærmarcipan? Du kan finde alle mine andre marcipanopskrifter lige hér.

Se også nærmere på min lækre jule e-bog, der indeholder over 40 opskrifter på julelækkerier i low carb udgaver. Du kan læse mere om den lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.