Sukkerfri marengs er lidt af en udfordring.

Når en opskrift stort set kun består af æggehvider og sukker, er det svært at fjerne sukkeret og få et godt resultat.

Jeg har eksperimenteret med sukkerfri marengs lavet med Fibersirup, og jeg synes, resultatet blev godt.

Marengsene blev mere seje end luftige, men den konsistens kan jeg også virkelig godt lide.

Dagen efter var de dog ret bløde i det, så jeg anbefaler at nøjes med at lave den mængde, du skal bruge samme dag.

Min sprøjtning lader vist noget tilbage at ønske, men udseendet ændrer heldigvis ikke på den gode smag.

Hvis du ikke kender fibersiruppen, kan du læse mere om den hér.

 

Marengs med chokolade
Print
Ingredienser (2 bageplader)
  1. 2 æggehvider
  2. 100 gram fibersirup clear (IMO)
  3. 1 dl sukrinmelis
  4. 25 gram hakket chokolade
Fremgangsmåde
  1. Æggehviderne piskes stive med fibersirup, hvorefter sukrinmelis piskes i.
  2. Massen vendes med hakket chokolade, fyldes i en sprøjtepose og sættes i små toppe på bagepladen.
  3. Bages i 45 minutter ved 125 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
sukkerfri marengs

 

Vil du have flere opskrifter med Fibersirup?

Tjek også Proteinbarer med chokoladeKokoskonfekt med ekstra proteinProteinbarer med peanutSukkerfri rabarbersaftSukkerfri granolaBløde karamellerKokosmakronerKokostoppeBountyProteinbarer med chokolade og peanut og Blød peanutkaramel

 

Vil du høre mere fra mig?

 

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

 

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.