Jeg er blevet fuldstændig bidt af kål! Jeg spiser kål hele tiden!

For et stykke tid siden skrev en af mine følgere på Instagram: “Tak fordi du får mig til at elske min kål”.

Det var en skøn besked at modtage. Jeg mener, kan jeg få mennesker til at elske at spise kål, er det da stort!

Den slags forpligter naturligvis, så i dag vil jeg dele med jer, hvordan man også får grønkål indarbejdet i repertoiret.

Grønkål er supersund og fiberrig, men den er ikke helt nem at spise rå, fordi den er så grov.

Meeeeen med den rette dressing og akkompagneret (nu vi er i musikudtrykkene) af et par andre ingredienser, glider den nemt ned.

Jeg laver altid en stor portion kålsalat ad gangen og gemmer salat og dressing hver for sig. Så er det supernemt lige at lave en portion klar efter behov. 

Kålsalat
Til 4 personer
Print
Ingredienser
  1. Et halvt hoved rødkål, spidskål eller hvidkål
  2. 3-4 stængler grønkål
  3. Et lille bundt persille
  4. En stor håndfuld hakkede mandler
Dressing
  1. ½ dl creme fraiche
  2. ½ dl mayonnaise
  3. 1 tsk. dijonsennep
  4. 1 spsk. fibersirup clear eller anden sødning
  5. 1 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
  1. Snit kålen fint, og hak persille og mandler.
  2. Rør dressingen sammen og vend den med resten af ingredienserne.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
kålsalat

 

kålsalat

 

Du finder masser af lækre salatopskrifter i opskriftsarkivet

Find din favorit hér ->

 

Mit nye fantastiske onlineforløb er i shoppen! Og der er early bird rabat!

Læs alt om forløbet hér – >

 9m

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter. 

Tilmeld dig lige hér.

 e-bog

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.