Tærte med kylling og porre er en lækker ting, og den kan også laves i low carb/LCHF version.

Dejen til tærtebunden er dog lidt sværere at arbejde med end udgaven med hvedemel, men med to stykker bagepapir, en kagerulle og lidt snilde går det.

Tærte med kylling og porre
4-6 personer
Print
Tærtebund
  1. 150 gram smør
  2. 100 gram fedtreduceret mandelmel
  3. 50 gram sesamfrø
  4. 1 tsk. salt
  5. 2 spsk. Fiber Husk
  6. 1 æg
Fyld
  1. 2 store kyllingebrystfileter (enten kogt eller stegt)
  2. 2 porrer
  3. 5 æg
  4. 1 dl hytteost
  5. 1-2 tsk. salt
  6. 1 tsk. paprika
  7. Peber
  8. Revet parmesanost
Fremgangsmåde
  1. Mandelmel, sesamfrø, Fiber Husk og salt blandes, og smøret smuldres heri. Til sidst tilsættes ægget, og tærtedejen æltes ensartet. Den rulles ud mellem to stykker bagepapir, lægges i en tærteform og forbages cirka 12 minutter ved 180-200 grader, til den er gyldenbrun.
  2. Kyllingebrystfileter og porrer skæres ud og fordeles over tærtebunden.
  3. Æg, hytteost og krydderier blendes med håndblenderen, hvorefter der toppes med en smule revet parmesan.
  4. Tærten færdigbages cirka 20 minutter ved 200 grader, til osten er gylden.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Tærte med kylling og porre

Flere nemme opskrifter på sunde aftensmåltider? Se opskriftsarkivet.

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.