Her kommer opskriften på en lækker valnøddemarcipan.

Hvis det er forbigået nogens opmærksomhed, er jeg i gang med projekt “marcipan på 10 måder”.

Dette er min 8. variant – nederst i indlægget findes link til de foregående, blandt andet moccamarcipan, orangemarcipan m.m.

Brug endelig kommentarfeltet til forslag på flere typer. For variationens skyld, napper vi lige en udgave med valnødder i stedet for mandler.

Valnøddemarcipan
Print
Ingredienser
  1. 200 gram valnødder
  2. 3 spsk. sukrin gold
  3. 1 tsk kanel
  4. 1 tsk. vaniljepulver
  5. 1/2 æggehvide
Fremgangsmåde
  1. Valnødderne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  2. Massen stilles på køl et par timer, inden de trilles til kugler og dyppes i mørk chokolade.
  3. Denne udgave bliver lidt mere blød end traditionel marcipan, hvorfor det er en god ide med afkøling inden rulning.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Valnøddemarcipan

Valnøddemarcipan

 

Har du lyst til en anden variation end valnøddemarcipan? Alle  mine andre marcipanopskrifter finder du lige hér.

Se også min lækre jule e-bog med over 40 opskrifter på alle de traditionelle julelækkerier i low carb/LCHF-venlige udgaver. Du finder den lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.