Disse  valnøddesmåkager er så lækre!

Forleden dag, da jeg bagte valnøddekiks med det fedreducerede valnøddemel, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne bage en gang småkager i samme ombæring.

Der er sådan lidt julestemning over dem, men jeg elsker kanel og ingefær hele året.

Hvis du ikke har valnøddemelet på lager, så erstat med ekstra fedtreduceret mandelmel.

Valnøddesmåkager
Cirka 25 stk.
Print
Ingredienser
  1. 50 gram fedtreduceret valnøddemel
  2. 50 gram fedtreduceret mandelmel
  3. 65 gram sukrin gold
  4. 1 spsk. Fiberhusk
  5. 1 spsk. kanel
  6. ½ tsk. bagepulver
  7. 1 tsk. fint revet frisk ingefær
  8. 1 æg
  9. 50 gram smeltet smør
Fremgangsmåde
  1. De tørre ingredienser blandes og røres sammen med ingefær, æg og smør, og dejen samles til en fast masse, der rulles til en tyk pølse og lægges på køl i mindst 4 timer.
  2. Rullen skæres i tynde skiver (mine blev for tykke!), som lægges på en bageplade og bages cirka 12 minutter ved 180 grader, til de bliver brune i kanten.
  3. Småkagerne er bløde, når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde ved afkøling (dog ikke så sprøde som småkager med mel og sukker).
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Valnøddesmåkager

Valnøddesmåkager

 

Find flere opskrifter i opskriftarkivet.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.