Det er aspargessæson!

Forleden dag afprøvede jeg en lækker opskrift fra Det gode helbred – spis sundt og forebyg kræft.

En aspargessalat, som jeg justrede efter mine egne smagsløg.

 

Ingredienser:

✫ 1 bundt grønne asparges
✫ Et rødløg
✫ 2 dl vand
✫ 3 spsk. balsamicoeddike
✫ 3 spsk. sukrinmelis
✫ Salt, olivenolie og balsamicoeddike
✫ Lidt revet parmesan

 

De grønne asparges skylles, og den grove del af stilken brækkes af. De skæres i tre stykker og koges et par minutter i let saltet vand.

Vand, balsamico og sukrinmelis koges op i en lille gryde. Rødløget skæres i strimler eller ringe og koges 8-10 minutter, til de er blanke og bløde.
Asparges og rødløg afkøles og anrettes på et fad. Smag til med salt og dryp eventuelt med olivenolie og balsamicoeddike. Drys til sidst med parmesan.

 DSC04898

 

Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 klassiske vægttabsfælder. 

Tilmeld dig lige hér.

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.