Disse små blomkåls-hapser kan bruges som sandwichbrød eller pizzabund – eller spises som de er. De er nemme at lave og kan holde sig et par dage i køleskabet.
Ingredienser (16 stk.):
1 blomkålshoved
1 løg
3 æg
1 tsk. salt
1 spsk. oregano
Blomkål og løg køres i foodprocessoren, til det er helt findelt. Æg og krydderier tilsættes og køres med, så dejen bliver pisket lidt luftig. Dejen sættes i klatter på to bageplader og bages ved 200 grader i 30-40 minutter, til de små brød er lysebrune.
Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil? Så se nærmere på mit 6-ugers online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! Du får straks efter betaling adgang til hele første modul med vejledning i kostens sammensætning, opskrifter, indkøbsliste, sukkerafvænningsguide, kostdagbog og meget mere, så du kan gå i gang med det samme. Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér