Low carb boller i karry er en af de opskrifter, jeg får flest forespørgsler på. Så her kommer opskriften, der stammer fra min kogebog Familiens low carb favoritter.

Low carb boller i karry
4 personer
Print
Fars
  1. 800 gram hakket kød (f.eks. svin eller kylling)
  2. 1 fintrevet løg
  3. 1 æg
  4. Salt og peber
Karrysovs
  1. 1 spsk. smør
  2. 4 tsk. karry
  3. 2 hakkede løg
  4. 1 reven squash
  5. 2 æbler i små tern
  6. 1/2 -1 liter kogevand fra kødbollerne
  7. 1-2 dl fløde
  8. Evt. salt og karry
Fremgangsmåde
  1. Farsen røres sammen, formes til små boller og koges af to omgange i cirka 1 1/2 liter vand tilsat bouillon. Lad derefter bouillonen koge ind til en liter.
  2. Løg, squash og æbletern svitses i smør og karry, hvorefter kogevandet fra kødbollerne tilsættes, og sovsen koger et par minutter.
  3. Saucen blendes ensartet med en håndblender og rundes af med fløde. Hvis man ønsker en tyk sovs, er man nødt til at tilsætte stivelse, f.eks. majsmel. I så fald rystes melet ud i fløden, inden denne tilsættes sovsen.
  4. Smages eventuelt til med ekstra salt og karry, inden kødbollerne tilsættes, og det hele varmes igennem.
Serveringstip
  1. Serveres f.eks. med hvidkålsris.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

Boller i karry

 

Du kan købe Familiens low carb favoritter i din boghandler eller i netboghandleren – f.eks. hér 

Vil du lige lure på den, inden du køber? Så bestil den på biblioteket.

 

Find masser af andre lækre opskrifter på middagsretter i opskriftsarkivet.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.