I sidste uge delte jeg billederne og historien om Susans vilde vægttab. Mange syntes, det var meget inspirerende at læse om, hvor godt Susan fik det, da hun fandt frem til den kostsammensætning, der fungerer optimalt for hende, OG ikke mindst satte ind mentalt over for alle de gamle mønstre, der hidtil havde forhindret hendes vægttab.

Her får I Diddes historie:

“Jeg havde længe gået og ønsket, at jeg kunne motivere mig selv til at starte en nødvendig kostændring. Jeg er allergiker og meget sensitiv mht mad pga min ADHD.

Jeg har før prøvet LCHF. Det fungerede fint for mig at være sukkerfri. Men jeg fik aldrig fornemmelsen af, hvad der var bedst for mig eller fornemmelsen for, hvornår jeg var mæt. Og mine allergier tog til. Sammenholdt med et turbolent liv, løbeskade på mit knæ, svær depression og meget medicin tog jeg 12 kg på.

Jeg har længe fået Tatjanas nyhedsbreve, og onlineforløbet i januar blev mit første rigtige møde med et anerkendende menneske med forståelse for sammenhængen mellem mad og psyke.

Tatjanas måde at opbygge forløbet på har givet mig god ro til at komme i gang. Hver uge har delmål, og jeg har hurtigt selv kunne lave mine madplaner og få ideer til lowcarb-venlige traditionelle menuer.

Jeg har lært hvilken mad jeg kan tåle og at mærke i kroppen, hvad mad gør ved mig. Jeg har lært, hvad det vil sige at være mæt, og hvordan jeg skal sammensætte mine måltider. Jeg har fået mere af den positive energi og finder meget mere glæde ved mig selv. Jeg tør se mig selv i spejlet og nyde de forandringer der er sket.

Jeg har nok som den største bonus fået min søvn tilbage.  Jeg har i mange år kun sovet 3-5 timer om natten. Nu bliver jeg træt og kan mærke træthed hver aften.

Jeg er begyndt at tro på at der også er et værdigt liv til mig.

Mad er meget mere end bare mad. Om vi er tykke eller bare vil være sundere så påvirker mad os psykisk i dimensioner vi slet ikke selv altid er klar over.

Jeg forventede ikke at det ville gå så godt, og at jeg ville få det så godt, som jeg har nu.”

Didde

 

Har du lyst til at være en del af næste forløb (eller bare læse mere om det), kan du tilmelde dig hér.