Der er simpelthen ikke noget skønnere end at få tilbagemeldinger fra både 1:1 klienter og deltagere på mine forløb og workshops.

Når jeg læser beretningerne og kigger på billederne af de vilde forandringer, der kan ske på kun et par måneder, får jeg ligefrem kuldegysninger! Det er helt utroligt, hvilke resultater der viser sig, når vi vælger at arbejde med alle aspekter i vores kostomlægning i stedet for kun at fokusere på kontrol, kost, kalorier og kulhydrater.

Susan startede på mit onlineforløb i januar – oppustet, inaktiv og uden energi!

3 måneder sendere skrev hun følgende til mig:

“Aldrig nogensinde før har jeg haft det så godt i min krop! Jeg er ikke oppustet, er ikke ved at gå til af træthed om eftermiddag, har fået en helt fremmed SUND glød i min hud, døjer ikke med bumser, sover som en sten om natten og vågner som regel af mig selv lige inden vækkeuret ringer!

Jeg er gået fra at være helt inaktiv til slet ikke at kunne undvære min træning nu. Jeg går MINDST 11.000 skridt om dagen og deltager på 6 faste træningshold om ugen! Mine muskler er stærkere og mere udholdende end nogensinde før, og nu er jeg efter 3,5 måned oppe på at have tabt 12 kg uden
overhovedet at føle at jeg har gjort noget for det!

Godt nok er der en bid vej endnu. Jeg mangler henved 12 kg endnu, men jeg har det så fantastisk i min krop, og det, at jeg hverken skal tælle kalorier eller spise alle mulige mærkelige ting, gør, at jeg slet ikke stresser over det, for kiloene forsvinder jo helt stille og roligt af sig selv, og jeg har det så vidunderligt imens. Så tak til skønne Tatjana for at have rettet mig sådan op. Min krop og mit nyfundne selvværd er dig evigt taknemmelig!”

 

Susan

 

Jeg er SÅ stolt og SÅ glad på Susans vegne! Og jeg GLÆDER mig til at følge næste hold godt på vej. Har du lyst til at være en del af næste forløb (eller bare læse mere om det), kan du tilmelde dig hér.