Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

 

 

 UNIKT onlineforløb i 7 enkle trin

 

UDSOLGT – Skriv dig op til næste forløb

 


  

 

  Oplever du, at din krop “støjer” med sukkertrang, overvægt, appelsinhud, manglende energi, humørsvingninger og andre kropslige ubalancer?

 

  Føler du ikke helt, at du er i kontakt med din krop og har du svært ved at tyde dens signaler og opfylde dens behov?

 

 Ender dine forsøg på at skabe sunde vaner som regel med, at du falder tilbage i den gamle gænge uden at have opnået de resultater, du ønsker dig?

 

 Og sidder du hver gang tilbage med følelsen af at være en fiasko med ”rygrad som en regnorm”?

 

 Føler du dig ikke rigtigt “hjemme” i din krop og synes du egentlig ikke rigtigt, at den afspejler “dig” og det, du står for?

 

 

  


 

 

Lad mig hjælpe dig til at blive glad, energisk og fuld af “saft og kraft”! 

 

 

  Lad mig lære dig at skabe et respektfuldt forhold til dig selv og din krop, hvor du tager dig selv og dine behov alvorligt.

 

 Hvor du kan mærke præcis hvad din krop trænger til, og hvor du kærligt opfylder dens behov.

 

 Og hvor din krop taknemmeligt belønner dig ved at slippe de overskydende kilo, fordøjelsesproblemerne, den urene hud, humørsvingningerne og den manglende energi.

 

 

★  Jeg lærer dig det hele i 7 enkle, livsforandrende trin på onlineforløbet Sunde vaner Smuk figur!  ★

 


 

 

 “Du har været den mest betydningsfulde person jeg har mødt i år. Du har fået mig til at mærke mig selv igen, og du har vist mig, at der er en vej ud af sukkerhelvedet.” 

Christina

 

“Jeg har i den grad mærket forskellen på min krop og i mit sind ved at vælge de gode ting, og at slippe kontrollen har givet mig en ro og fornemmelsen af at kunne mærke min krops signaler.”

Christina P

 

“Jeg føler, jeg har fundet mig selv igen, og jeg er til tider ved at græde af glæde over det. Jeg har faktisk savnet mig selv og den lykke, det giver, at acceptere mig selv på godt og ondt.“

Tine

 

 


 

 

christina

 

didde

 

 


 

 

Er du klar til at opgradere både din krop og dit liv?

 

 

 I 7 enkle trin guider jeg dig til at skabe en bæredygtig livsstil, der nærer dig dybt hver dag.

 

 Jeg lærer dig – helt enkelt – hvordan du opnår BÅDE et liv i balance og en krop, du elsker. Uden kamp, kontrol og afsavn, men med nydelse og omsorg for dig selv.

 

 Jeg giver dig alle de livsforandrende metoder, jeg har samlet og gennemtestet gennem mit arbejde med næsten 1000 kvinder, der har deltaget i mine tidligere forløb.

 

 Jeg lærer dig, hvorfor du tidligere igen og igen er faldet tilbage i dine gamle vaner – og hvordan du undgår i al fremtid.

 

 Jeg hjælper dig til at  stoppe kampen mod din krop og i stedet nære og ære dig selv på alle planer.

 

 Du tager et trin ad gangen, og jeg holder dig i hånden hele vejen, så du ved hjælp af små udfordringer, nemme øvelser og konkrete opgaver får indarbejdet hvert eneste trin, før du påbegynder det næste.

For når du deltager aktivt og reflekterer over områderne undervejs i processen, får du både din krop, dit sind og din sjæl med  – og det giver en bæredygtig livsstil, du kan nyde resten af dit liv.

E-cover


 

 

Gennem forløbet forandres både dit liv og dit syn på din kost og din krop!

 

 

Forløbet er helt unikt, fordi du kommer til at arbejde på tre planer: Det fysiologiske, det mentale og det spirituelle plan.

 

Alting hænger sammen. Kroppen er blot det synlige bevis på, hvordan du egentlig tænker om dig selv og behandler dig selv.

Og ofte er det netop det fysiske bevis på vores ubalancer, vi har lyst til at ændre på. Derfor er det så vigtigt, at du opfatter din krop som en kærkommen budbringer, der så fint henleder din opmærksomhed på, at der er noget, du skal justere.

 

Når vi gerne vil ændre på vores krop og vægt, er det naturligt at fokusere på “problemet” – altså selve vægten og kroppen. Det kan vi gøre ved at se på kalorier, kostsammensætning, fysisk aktivitet og lignende.

 

Men hvis du KUN arbejder på det fysiologiske plan og undgår at arbejde med ÅRSAGEN til problemet  (for ja, der ER en årsag til, at din krop ser ud og føles som den gør lige nu), så kommer du ikke til bunds i de vaner, mønstre og overbevisninger, som din kropslige støj bunder i.

 

Det svarer det til at blive ved med at vaske en fugtskade af væggen med en våd klud.

Det er muligt, du kan reducere eller fjerne pletten på væggen, men fjerner du ikke årsagen til, at den opstod, kommer den tilbage! 

Og det er årsagen til, at mange kvinder er så desillusionerede i forhold til sundhed vægttab. 

 De tror simpelthen ikke på, at det kan lykkes dem at skabe et liv, hvor de helt automatisk træffer sunde valg. Men hvor de også kan nyde både en drink eller en dessert, uden at det starter en kavalkade af dårlige valg.

 

★  Fordi de altid kun har behandlet det synlige problem, men aldrig den underliggende årsag  ★

 

 

Og omvendt kan du ikke nøjes med at arbejde med dine øvre begrænsninger og andre spirituelle redskaber, hvis du har grundlæggende fysiologiske ubalancer, som f.eks. mangel på vitaminer og mineraler eller blodsukkerubalancer.

Du kan ikke være en Buddha, der svæver over jorden. Du er nødt til at have et solidt fundament at hvile på.

Og uanset hvor høj din bevidsthed og din vibration er, har din fysiske krop også behov for at blive støttet.

 

For at du kan ende som en sund sjæl i et sundt legeme. Og opleve balance på alle planer.

 


 

  

Når du justerer både fysisk, mentalt og spirituelt, får du MASSIVE resultater!

 

 

  Jeg hjælper og guider dig til at sætte ind fysiologisk med nemme, sunde opskrifter, som hele familien kan spise. Ingen fødevarer er forbudte, og du behøver hverken tælle kalorier, beregne kulhydratindhold eller følge en bestemt kostretning.

Jeg hjælper dig til at lære din krops signaler at kende, så du bliver klar over præcis hvilken kostsammensætning, der er optimal for dig.

Jeg guider dig gennem junglen af kosttilskud, så du kan udvælge de helt rigtige for dig og springe resten over.

Og jeg giver dig enkle forslag til, hvordan du kan bruge din krop på en måde, der ikke er en kamp og en plage, men som føles nydelsesfuld for dig.

Jeg hjælper dig til at skabe balance i din krop, så du undgår overvægt, træthed, lavt energiniveau og sukkertrang.

 

 

 

  Mentalt hjælper jeg dig til at afdække, præcis hvorfor du “falder i”, og lærer dig dermed, hvordan du bliver bedre til at undgå tilbagefald.

Jeg lærer dig, hvordan du kan forholde dig nysgerrigt til din krops signaler i stedet for at modarbejde din krop og på den måde faktisk kæmpe mod dig selv.

Jeg viser dig, hvor du skal sætte ind mentalt for at få de resultater, du drømmer om.

 

 

 

  Spirituelt vil du lære, hvordan du hidtil ubevidst har saboteret din egen sunde  livsstil.

Du vil lære, hvordan du hele tiden bevæger dig mellem forskellige bevidsthedsniveauer, og hvordan du selv kan hæve din vibration.

Og jeg vil guide dig til at bruge dine følelser som GPS til at skabe et liv, der nærer dig hele vejen igennem.

 


 

 

citat3

 

 


 

 

Du kan ikke knokle dig til nydelse – du kan kun nyde dig til den!

 

 

Og du kan ikke hade dig til en krop, du elsker – du kan kun elske dig til den.

 

  Så er det nu, du skal have lære at opfylde dine behov i stedet for at “dulme dem” med mad og sukker?

 

  Er det nu, du skal udleve drømmen og skabe et liv i balance og en krop, du elsker?

 

  Er det nu, du en gang for alle skal have afdækket dine uhensigtsmæssige spisemønstre og lære, hvad du skal gøre i stedet for at spise?

 

  Er det nu, du skal have en kærlig snak med dit indre “mad-monster”, så dine tanker ikke længere konstant kredser om mad?

 

  Er det nu, du skal lære at behandle dig selv med både omsorg og respekt – ligesom du ville behandle ethvert andet menneske?

 

  Er det nu, du skal tage afsked med sukkertrangen og have redskaberne til at kunne nyde desserter og søde sager uden at overspise?

  


 

 

Jamen Sofia, hvorfor skulle dit forløb give mig resultater, når intet andet har virket?

 

 

Forløbet indeholder al min kærlighed til dig og alle andre kvinder, der “støjer” med krop, vægt, energi og sundhed.

Kærlighed i form af min viden, både fysiologisk, mentalt og spirituelt, og i form af mine gennemprøvede redskaber og effektive metoder.

 

Jeg mener ikke, at hverken sundhed eller vægttab handler om kontrol og viljestyrke. 

Jeg giver dig ikke blot en kostplan, du skal følge, indtil du har tabt dig. Jeg beder dig ikke om at måle, veje og beregne din mad.  Jeg anbefaler dig på ingen måde at lide afsavn og pine og plage dig selv. 

 

Derimod arbejder jeg altid med årsagerne til, at du spiser.

Du falder ikke i, fordi du mangler rygrad – du falder i, fordi der stikker noget andet under, som du hidtil har fejet ind under gulvtæppet.

 

Og når vi i fællesskab får de mønstre frem i lyset, får du resultater, du ikke havde drømt om. Både fysisk, men bestemt også mentalt! 

 

★  Du skal ALDRIG tage dig sammen! Derimod skal du tage dig af dig selv!  ★

 


 

 

Marie Louise Munkegaard, Sunde vaner smuk figur, Sofia Sommer, Photographer, Copenhagen, Denmark

 

 


 

 

Jeg giver dig ikke “den perfekte kostplan” – jeg lærer dig at mærke dine behov

 

 

Mange mennesker leder til stadighed efter den helt perfekte kostplan eller det ultimative træningsprogram, der kan give dem de resultater, de altid har drømt om.

 

Men det svarer til at få en facitliste fra din matematiklærer. Du har de rigtige resultater på papiret, men du aner ikke, hvordan du selv skal komme frem til dem.

Den dag du ikke længere har din matematiklærer til at give dig facitlisten, er du på bar bund.

 

Jeg giver dig i stedet metoden, der virker! Jeg giver dig nogle helt enkle teknikker til at finde ud af, præcis hvordan DU skal sammensætte din kost for at være mæt, energisk, uden sukkertrang og tabe dig samtidig.

 

Jeg lærer dig metoden til selv at finde frem til, hvad der virker optimalt for dig. Men selvfølgelig skal du ikke gøre det alene.

Jeg holder dig i hånden hele vejen, mens vi sammen finder din unikke vej. Jeg spotter alt det, du ikke selv lægger mærke til. Og jeg guider dig hele vejen!

 

Så du får ikke “min kostplan” eller “en andens kostplan”. Du ender med at stå med den ultimative sundhedsguide til netop dig. Og du bliver i stand til at justere efter behov, så du altid er på forkant, når kroppens behov ændrer sig.

 

 

★  Og det er ikke engang svært! Faktisk er det helt enkelt!  ★

 


 

 

“Jeg har fået så meget selvtillid og hviler meget i mig selv nu. Det har været en aha-oplevelse for mig med de 7 trin. Jeg er vild med din indgangsvinkel til hele mennesket og ikke bare problemet.”

Linda

 

online vægttabsforløb

 

 

“Jeg har opnået det, jeg håbede. Jeg føler mig godt tilpas og har fået troen på at jeg nok skal få min krop tilbage og en forventning om, at jeg er på vej til mit livs form. Jeg har mere energi og tager mere hensyn til min krops signaler. Jeg er overrasket over, så nemt det er at undvære de søde sager, når man behandler sin krop ordenligt.”

Tanja

 

online vægttabsforløb

 

 


  

 

Når forløbet slutter, vil du have fået:

 

 

  Indsigt i hvilke fundamentale ting, der skal være på plads, inden du overhovedet begynder at beskæftige dig med kostsammensætning og træningsprogrammer

 

  Viden om hvordan lige præcis du skal sammensætte din kost for at skifte træthed og sukkertrang ud med vægttab og masser af energi (og selvom dette punkt måske lige nu virker uoverskueligt for dig, så fortvivl ikke – jeg holder dig i hånden HELE vejen og gør det nemt for dig)

 

 Indsigt i alle de måder, du hidtil ubevidst har saboteret dine egne sunde vaner. Og ikke mindst i årsagen til, at det har været nødvendigt for dig.

 

  En helt grundlæggende forståelse af dine egne spisemønstre og redskaber til at slippe spisning på både følelser og fysiologiske ubalancer

 

  En større respekt for din krop og evnen til at samarbejde med den

 
 
 
★  OG en massiv portion kærlighed, omsorg, støtte, hjælp og vejledning fra mig!  ★
 
 

 

 

Tilmeld dig forløbet nu, og bliv den stærkeste, sundeste og lykkeligste udgave af dig selv!

 

 


 

 

Din investering:

 

 

På forløbet får du materiale i form af videoer, lydfiler, manualer, online workshops, ekstra opskrifter, guides, meditationer og visualiseringer til en værdi af mange tusind kroner. 

Straks efter din tilmelding får du adgang til det store onlineforum med ALT materialet, så du straks kan gå i gang.

Og du får adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan udveksle erfaringer med alle de andre deltagere på forløbet.

 

Du gennemgår forløbet i netop det tempo, der passer dig bedst. Og du kan vende tilbage til de enkelte moduler så ofte, du vil.

 

 

 

Du får det hele for KUN 495 kroner

 

 

 

 Du får samtlige af de redskaber, tips og tricks, jeg gennem mange års erfaring har samlet sammen og normalt kun giver til mine klienter, der betaler mange tusind kroner for et 1:1 forløb.

 

 Du får det hele til en brøkdel af udgiften – og du kan gennemføre forløbet hjemme hos dig selv, på dine egne præmisser uanset, hvor i verden du befinder dig.

 

 Og du har livsvarig adgang til materialet, så du kan gentage hvert trin igen og igen – så mange gange du har behov for det. Du tager et skridt ad gangen, så de gode vaner bliver integreret i din hverdag en efter en.  

 

 


 

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked om næste forløb lige hér ->

 


 

 

Du ved, jeg har ret, men du ved ikke, hvor du skal starte

 

 

Det kan jeg sagtens forstå!

Det har også taget mig adskillige års uddannelse og kostet mig i omegnen af 100.000 kroner i efter- og videreuddannelse at samle al den viden, der skulle til, for at jeg kunne “knække koden”.

 

★  Den gode nyhed er, at det ikke behøver at tage dig 15 år og koste dig 100.000 kroner!  ★

 

Du kan i 7 enkle trin få en intensiv gennemgang af al den vigtige viden, der hjælper dig til at opnå et liv i balance og en krop du elsker.

 

Og efter de 7 trin kender du alle redskaberne så godt, at du ved, hvordan du skal bruge dem til at få de vildeste resultater.

 

 

★  Og det koster dig kun cirka 10 kroner om dagen!  ★ 

 


 

 

Du kan ikke hade dig til en krop, du elsker!

 

 

Hvis du har brugt en stor del af dit liv på at følge forskellige kure, kan du ligefrem have mistet evnen til at mærke, hvad din krop har brug for.

Og derfor kan det være svært at finde den metode eller kostsammensætning, der er optimal for dig. Derfor flakser du frustreret rundt mellem forskellige kostretninger uden succes.

Du tror, dine mislykkede forsøg skyldes, at du ikke er standhaftig nok, at tidspunktet ikke var det rette eller at ydre omstændigheder forhindrede dig.

 

 

 

Men i virkeligheden er problemet, at du gang på gang har valgt præcis den strategi, som du tidligere har konstateret ikke virkede.

Og alligevel har du forventet, at du denne gang ville få et anderledes resultat.

Så længe du kæmper mod din krop og din vægt, kan du ikke samarbejde med den. Og så længe du piner, plager og stresser din krop, kan du ikke høre dens signaler.

 

 

Måske tror du, at du stræber efter et bestemt tal på vægten eller en bestemt tøjstørrelse, men det er ikke tilfældet.

Du drømmer inderst inde om at vågne op hver morgen og glæde dig til at stå op. Du drømmer om at føle dig sund, energisk og lykkelig. Du drømmer om at have overskud til både dig selv og dine kære.

 


 

 

 

Du drømmer om at elske både dig selv og hele dit liv!

 

 

Og det er meget nemmere at fokusere på dine 10 kilo for meget end at skulle tage stilling til hele resten af din tilværelse.

 

Men alting hænger sammen. Og du kan faktisk ikke starte med at bygge taget på et hus. Du er nødt til at starte nedefra med at støbe fundamentet, derefter lægge gulvet og så videre. Hvis du starter med at fjumre rundt med en rulle tagpap, får du aldrig bygget dit hus. 

 

Og det er lige netop det, der er sket for dig tidligere.

 

 

★ Vil du have andre resultater end hidtil, må du vælge en ny metode. Og jeg er klar til at hjælpe dig! ★

 


 

heidi-fra-siden

 

sort-hvid

 

 


 

 

Onlineforløbet Sunde vaner Smuk figur er for dig som:

 

 

 Drømmer om at være stærk, sund og lykkelig, men er i tvivl om, hvordan du kommer dertil.

 

 Har brug for et overskueligt program, hvor vi tager en ting ad gangen og indarbejder de alle de gode, sunde vaner.

 

 Har konstateret at kontrol ikke virker for dig og har brug for at starte et andet sted.

 

 Er indstillet på at lære din krop at kende, så du kan opfylde dens behov.

 

 Er ekspert i at være der for andre og opfylde deres behov, men nemt kommer til at overhøre dig selv.

 

➤  Er klar til at arbejde med dig selv både på det fysiologiske, det mentale og det spirituelle plan.

 

 Er klar til at opgive offerrollen og tage ansvar for dine valg. (og den kan godt gøre ondt!)

 

Er klar til at give slip på de ting, der dræner dig for energi.

 

 Har lyst til at gennemgå et forløb som selvstudium og ikke har behov for min daglige, personlige vejledning og sparring.

 


 

 

Onlineforløbet Sunde vaner Smuk figur er IKKE for dig som:

 

 

 Kun vil arbejde på den synlige del af din krop og ikke er indstillet på, at det indre også skal have opmærksomhed.

 

 Vil have en lynhurtig løsning, så du kan fortsætte med dine “gamle vaner”.

 

 Vil have kostplaner, kulhydratberegninger, kalorieberegninger, byttelister og lignende.

 

 Ikke er indstillet på at give slip på dine overbevisninger om, at du ikke har tid, ikke har råd eller ikke kan.

 

  Har brug for at blive fulgt tæt af mig.

 


 

 

Til gengæld for din investering i dig selv kan du se frem til:

 

 

 En slank, stærk, sund krop, der fortæller dig, hvad den behøver.

 

 Bedre fordøjelse og smukkere hud.

 

 At slippe sukkertrangen og den evige indre dialog om, hvorvidt du skal stoppe ved bageren på vej hjem fra arbejde.

 

 Et sundt forhold til mad og spisning, hvor kontrol , fravalg og afsavn er erstattet af sunde tilvalg – og intet er forbudt at spise.

 

 Bedre livskvalitet – fordi du står ved dig selv.

 

 At blive en bedre mor og kæreste, fordi du har energi hele dagen og masser af overskud.

 

  Et nærende forhold til dig selv og din krop, der smitter af på alle andre områder af dit liv, såsom relationer, karriere og økonomi.

 


 

 

“Ih, hvor er jeg lykkelig! Jeg har det simpelthen SÅ godt! Har lige siddet og hylet lidt af glæde, fordi min 6-årige søn fik sin lillesøster på 7 måneder til at klukke af grin. Sikke en kærlighed. Jeg er meget taknemmelig for alt det, jeg har. Føler mig rig og i balance. Og jeg kan helt sikkert takke Sofia for en del af det. Altså de lækre unger har jeg selv lavet, men balancen har jeg fået hjælp til.”

Helle

 

“Hvor har jeg længtes efter den RO der er i min krop nu! Jeg føler mig mere energisk, overskudsagtig og glad – i det hele taget, så har jeg det bare fantastisk, og folk kan se det! Folk kommenterer på min glød, min udstråling og mit overskud – det er helt vidunderligt.”

Pernille

 

“Aldrig nogensinde før har jeg haft det så godt i min krop! Jeg er ikke oppustet, er ikke ved at gå til af træthed om eftermiddag, har fået en helt fremmed SUND glød i min hud, døjer ikke med bumser, sover som en sten om natten og vågner som regel af mig selv lige inden vækkeuret ringer!”

Susan

 

 


 

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked om næste forløb hér ->
 


 

 

 

Alt det praktiske

 

 

Forløbet hænger tæt sammen med min bog Sunde vaner smuk figur.

I vores store onlineforum ligger en PDF med bogen, så du straks kan gå i gang med læsningen.

Bogen er inddelt i 7 enkle trin, der lidt efter lidt bringer dig tættere på dit mål: Et liv i balance og en krop du elsker.

Bogen indeholder alle de vigtige strategier, der giver dig succes med dine sunde vaner OG masser af lækre, sunde opskrifter til inspiration.

 

 

 

På hver af forløbets trin får du en lydfil med gennemgang og uddybning af bogens trin – lige til at hente ned til din egen computer eller telefon.

Derefter lægger du dig på sofaen, sætter dig med en kop te eller går en tur, mens jeg gennemgår ugens tema og supplerer med alle de ting, der ikke var plads til at skrive i bogen.

 

Desuden får du forskelligt suplerende materiale hver uge, der giver dig muligheden for at arbejde endnu mere grundigt med bogens værktøjer.

Hver uge får du en online workshop med et relevant tema, du får ugens meditation eller visualisering, og du får ekstra opskrifter, videoer og anden inspiration.

 

9m

 

 


 

 

Alt dette får du:

 

 

 En PDF med min bog Sunde vaner Smuk figur

 

 Lydfiler med gennemgang af hvert trin

 

 Supplerende online workshops, så du kan arbejde endnu dybere med hvert trin

 

  Meditationer og visualiseringer, der understøtter din proces

 

  Opgaver og øvelser der hjælper dig til at integrere din nye viden

 

 Lækre, velsmagende, sunde opskrifter på både morgenmad, frokost og aftensmad, som du nemt kan lave i en travl hverdag

 

 Adgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan udveksle erfaringer med de andre deltagere på forløbet

 

 


 

 

Oversigt over forløbets moduler:

 

 

Uge 1: En ny begyndelse

 

På dette trin indvier jeg dig i, hvorfor trin-for-trin-modellen er den ultimative metode til at opnå den krop, du ønsker dig.

 

Jeg hjælper dig til at opnå et realistisk syn på dit vægttab og forklarer dig, hvorfor du tidligere har givet op og er faldet tilbage i dine gamle vaner.

 

Jeg giver dig også redskaber til at komme videre, når du er ”faldet i”, så du ikke længere behøver at sidde fast i den onde spiral, hvor du skiftevis lider afsavn og overspiser af de usunde sager.

 

Vi arbejder med fundamentet for din sundhed, og du får en stor guide til kosttilskud, så du nemt selv kan vurdere, om du har behov for tilskud.

 

Desuden gør vi status over din krops tilstand lige nu.

 

 

Uge 2: Forbered din krop til vægttab

 

Efter dette trin ved du, hvilke basale ting, der skal være på plads, før du kan tabe dig og hvor stor betydning de har for din succes i resten af processen.

 

Jeg giver dig helt simple, men meget betydningsfulde redskaber til at ændre vaner. Du vil ikke føle dig overvældet af en masse retningslinjer, men vil måske nærmest synes, det føles ”for nemt”.

 

Du får blandt andet onlineworkshoppen Selvkærligt vægttab, der lærer dig at komme i mål og nyde processen undervejs.

 

Og du får en “dulmemeditation”, der når akut spisetrang opstår hjælper dig til at finde årsagen.

 

 

Uge 3: Fjern forhindringerne

 

På dette trin gør vi op med alle de typiske forhindringer for vægttab, som for os alle er en del af en travl hverdag.

 

Jeg giver dig mine bedste tips til, hvor det kan betale sig at ”springe over hvor gærdet er lavest”.

 

Og jeg indvier dig i, hvorfor det at opfylde dine egne behov ikke betyder, at der er mindre overskud til familien. Du får simpelthen mere tid til dig selv og bliver SAMTIDIG en bedre mor, kæreste, veninde og kollega

 

Du får onlineworkshoppen Sådan saboterer du din sundhed, og du får et enkelt og effektivt træningsprogram, som du kan udføre hvor som helst.

 

 

Uge 4: Hemmeligheden bag din vægttabssucces

 

Når du har gennemgået dette trin ved du præcis, hvor du tidligere ubevidst har spoleret din egen succes – og hvorfor.

 

Jeg hjælper dig med at afsløre, hvor du tidligere har snydt dig selv og løjet for dig selv.

 

Du vil blive opmærksom på dine egne uhensigtsmæssige spisemønstre og få redskaber til at ændre dem.

 

Du får onlineworkshoppen Spot din slankeskygge, der hjælper dig til at opdage, hvor du handler stik mod dine egne mål, ønsker og drømme og dermed forhindrer dig selv i at få de ønskede resultater.

 

 

Uge 5: Sund mad – helt simpelt

 

På dette trin vejleder jeg dig til at sammensætte den optimale kost til vægttab. Jeg ser det, du ikke selv lægger mærke til, så jeg kan nemt spotte, hvor du skal justere for at blive mæt, undgå sukkertrang og tabe dig samtidig.

 

Du lærer, hvilke fødevarer du skal spise masser af og hvilke du skal spare på – intet er forbudt at spise. Og du behøver hverken at tælle kalorier eller beregne kulhydratindhold.

 

Du får nemme opskrifter på velsmagende retter, der nemt kan laves i en travl hverdag, og forslag til, hvordan du supplerer retterne, så hele familien bliver mætte.

 

Du får en onlineworkshop om appetitregulering, og du får bonusopskrifter til måde morgenmad, frokost og aftensmad.

 

 

Uge 6: Nøglen til varigt vægttab

 

Efter dette trin ved du, hvorfor du får tilbagefald, og hvordan du skal håndtere dem.

 

Du vil forstå, hvorfor udfordrende perioder i livet ofte betyder et gensyn med de usunde vaner, og du lærer, hvordan du kommer ”op på hesten igen” og undgår yo-yovægt.

 

Jeg indvier dig i metoden til at fastholde dine nye gode vaner og din drømmevægt i resten af dit liv.

 

Du får onlineworkshoppen Boost dit fedttab, som er en værktøjskasse til at få gang i et stillestående vægttab.

 

 

Uge 7: Skab det liv du drømmer om

 

På dette trin guider jeg dig til at bruge dine følelser som GPS og justere, hvor du har behov for det.

 

Jeg fortæller dig hemmeligheden bag at skabe et liv, der er så skønt, at du aldrig har turde drømme om det.

 

Jeg lærer dig, hvordan du kommer til at føle helt grundlæggende accept af og stor kærlighed til dig selv.

 

Du får onlineworkshoppen Skab dit drømmeliv, og du får en stor guide til detox af dine omgivelser.

 


 

 

Gentag forløbet i dit eget tempo så ofte, du vil!

 

Alt materialet er dit for evigt, så du kan gennemgå det i dit eget tempo og vende tilbage til de trin, hvor du følte dig ekstra udfordret.

Fordelen ved selvstudiet er, at du kan komme i gang med forløbet straks efter din tilmelding, og at det ikke har betydning, om du bruger 3 dage eller 3 uger på hvert enkelt trin.

 


 

FAQ

 

 

Er forløbet noget for mig, selvom jeg lever efter en særlig kostretning og ønsker at fortsætte med det?

 

JA! Du får min vejledning og mine opskrifter med i købet, men du kan sagtens indrette forløbet efter den kost, du trives med. Forløbets opskriftsforslag er let tilgængelige, nemme at lave og særdeles velsmagende – du skal ikke indtage mærkelige fødevarer, men spise helt almindelig mad.

På forløbet lærer du netop at sammensætte din kost, så du er optimalt næret.

  

 

Er det dumt at købe forløbet nu, når jeg skal på ferie midt under de 7 uger?

 

NEJ!  Alt materiale ligger online, så du kan hygge dig med manualer, videoer og lydfiler, mens du er væk.

Og ferie er et fantastisk tidspunkt til at skabe overskud til at få indarbejdet nye vaner.

 

Skal jeg tilmelde mig forløbet, selvom jeg har mange sociale arrangementer i kalenderen i de uger, forløbet varer?

 

JA! Det helt perfekte tidspunkt dukker nok aldrig op – livet vil blive ved med at presse sig på.

Forløbet handler ikke om strikse programmer, men om at bringe din krop tilbage i balance, så du styrer maden i stedet for omvendt. Og om at finde en livsstil du har lyst til at følge i resten af dit liv – også selvom du skal på kursus, til bryllup, på ferie eller lignende.

 

Er alt materialet på forløbet på dansk?  

 

JA! Jeg har lavet det hele selv, så alt er på dansk.

 

Får jeg kostplaner på forløbet? 

 

NEJ! Der findes ikke en kostplan, der fungerer for alle. Bogen Sunde vaner Smuk figur indeholder 20 forskellige, lækre menuforslag til din aftensmad. Og på forløbet får du ekstra opskrifter til inspiration. Undervejs på forløbet får du små udfordringer, så du stille og roligt får ændret dine kostvaner i den rigtige retning. Det er nemlig den metode, der virker bedst.

 

Er alle opskrifter uden sukker og gluten? 

 

JA! Nogle af opskrifterne indeholder mælkeprodukter, men de kan nemt erstattes af andre ingredienser. Er der bestemte ting, du ikke kan tåle, får du hjælp til at finde alternativer.

 

Kan opskrifterne bruges af hele familien? 

 

JA! Retterne er velsmagende og kan nemt suppleres med ris, pasta eller kartofler til resten af familien.

 

Skal jeg bruge timevis i køkkenet for at følge forløbet? 

 

NEJ! Sund mad fås i mange udgaver, og du behøver ikke lave alt fra bunden. Der er masser af steder, hvor du kan “springe over hvor gærdet er lavest”, hvis du ikke har tid eller lyst til madlavning. Mange af retterne kan laves i forvejen eller i større portioner, så de kan tages op af fryseren i en snæver vending.

 

Har du flere spørgsmål til forløbet? 

 

Send mig en mail på sofia@albinus.dk, så får du svaret i din indbakke.

 


 

 

Tilmeld dig nu og bliv den stærkeste, sundeste og lykkeligste udgave af dig selv!

 

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked om næste forløb hér ->