Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

12509065_512493922243684_5589555032062557378_n

 

 

Sunde vaner Smuk figur er en enkel, men virkningsfuld guide til et liv i balance og en krop du elsker.

 

I 7 enkle trin guider jeg dig til at få succes med at skabe sunde vaner på en nærende måde. Jeg lærer dig – helt enkelt – hvordan du opnår den figur (og det liv), du ønsker dig – og beholder den resten af livet.

Uden kamp, kontrol og afsavn, men med lethed og nydelse.

 

Jeg giver dig alle de virkningsfulde metoder, jeg har samlet gennem mit arbejde med næsten 1000 kvinder, der har deltaget i mine onlineforløb.

Undervejs vil du forstå, hvorfor du tidligere igen og igen er faldet tilbage i dine gamle vaner – og hvordan du undgår det denne gang.

 

Du tager et trin ad gangen i dit eget tempo, og jeg holder dig i hånden hele vejen, så du ved hjælp af små udfordringer, nemme øvelser og konkrete opgaver får indarbejdet hvert eneste trin, før du påbegynder det næste.

For når du deltager aktivt og reflekterer over områderne undervejs i processen, får du både hjerne, hjerte og krop med  – og det giver et vægttab der holder.

 

Bogen indeholder nemme, sunde opskrifter, som hele familien kan spise.

Ingen fødevarer er forbudte, og du behøver hverken tælle kalorier eller beregne kulhydratindhold, men kan kombinere bogens principper med den kostretning, der passer dig bedst.

 

Og dine nye vaner kan nemt integreres i din hverdag – også selvom du både har små børn og fuldtidsjob at passe.

 

sunde vaner smuk figur

 

Læserne skriver om bogen

 

“Super bog! Du lærer så meget om dig selv og om, hvorfor du har så svært ved at tabe dig og gang på gang falder i. Du får redskaber til at tackle de udfordringer som du har, og du lærer at lytte til, hvad din krop fortæller dig. Der er ingen forbud, men Sofia vil skubbe til dine dårlige vaner og især til din tankegang om dig selv. Sunde vaner Smuk figur er for mig en livs make-over.”
Linda

 

“Bogen er fantastisk og udmærker sig ved ikke at være som alle de andre slankebøger. Den går i dybden med fokus på dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og bygger ved hjælp af 7 enkle trin et stærkt “fundament” op, som er nøglen til et (varigt) vægttab. Sofia har en rigtig fin måde at kommunikere sine budskaber på og formår med sin store viden og erfaring at skubbe dig i den rigtige retning. Uden forbud men stille, roligt og kærligt. Desuden er bogen super flot sat op og indeholder en masse lækre opskrifter.”
Katarina

 

Se flere anmeldelser af bogen på Saxo

Bogen er udsolgt fra forlaget, men du kan købe den brugt eller bestille den som e-bog.

Hop videre til Saxo ->

 

 Vil du lige se bogen an, inden du køber?

Læs et gratis uddrag:

 

sunde-vaner-smuk-figur-laeseproevepdf

 

Bogen guider dig i 7 enkle trin til at opnå en krop, du elsker:

 

Trin 1: En ny begyndelse

På dette trin indvier jeg dig i, hvorfor trin-for-trin-modellen er den ultimative metode til at skabe sunde vaner og opnå den krop, du ønsker dig.

Jeg hjælper dig til at opnå et realistisk syn på sundhed og vægttab og forklarer dig, hvorfor du tidligere har givet op og er faldet tilbage i dine gamle vaner.

Jeg giver dig også redskaber til at komme videre, når du er ”faldet i”, så du ikke længere behøver at sidde fast i den onde spiral, hvor du skiftevis lider afsavn og overspiser af de usunde sager.

Desuden gør vi status over din krops tilstand lige nu.

 

Trin 2: Forbered din krop til vægttab

Efter dette trin ved du, hvilke basale ting, der skal være på plads, før du overhovedet kan tabe dig og hvor stor betydning de har for din succes i resten af processen.

Jeg giver dig helt simple, men meget betydningsfulde redskaber til at ændre vaner. Du vil ikke føle dig overvældet af en masse retningslinjer, men vil måske nærmest synes, det føles ”for nemt”.

 

Trin 3: Fjern forhindringerne 

På dette trin gør vi op med alle de typiske forhindringer for vægttab og fastholdelse af sunde vaner, som for os alle er en del af en travl hverdag.

Jeg giver dig mine bedste tips til, hvor det kan betale sig at ”springe over hvor gærdet er lavest”.

Og jeg indvier dig i, hvorfor det at opfylde dine egne behov ikke betyder, at der er mindre overskud til familien. Du får simpelthen mere tid til dig selv og bliver SAMTIDIG en bedre mor, kæreste, veninde og kollega

 

Trin 4: Hemmeligheden bag din vægttabssucces

Når du har gennemgået dette trin ved du præcis, hvor du tidligere ubevidst har saboteret din egen succes – og hvorfor.

Jeg hjælper dig med at afsløre, hvor du tidligere har snydt dig selv og løjet for dig selv.

Du vil blive opmærksom på dine egne uhensigtsmæssige spisemønstre og få redskaber til at ændre dem.

 

Trin 5: Sund mad – helt simpelt

På dette trin vejleder jeg dig til at sammensætte den optimale kost uanset om du vil tabe dig eller have mere energi, bedre fordøjelse eller noget helt andet.

Du lærer, hvilke fødevarer du skal spise masser af og hvilke du skal spare på – intet er forbudt at spise. Og du behøver hverken at tælle kalorier eller beregne kulhydratindhold.

Du får nemme opskrifter på velsmagende retter, der nemt kan laves i en travl hverdag, og forslag til, hvordan du supplerer retterne, så hele familien bliver mætte.

 

Trin 6: Nøglen til varigt vægttab 

Efter dette trin ved du, hvorfor du får tilbagefald, og hvordan du skal håndtere dem. Du vil forstå, hvorfor udfordrende perioder i livet ofte betyder et gensyn med de usunde vaner, og du lærer, hvordan du kommer ”op på hesten igen” og undgår yo-yovægt.

Jeg indvier dig i metoden til at fastholde dine nye gode vaner og din drømmevægt i resten af dit liv.

 

Trin 7: Skab det liv du drømmer om

På dette trin guider jeg dig til at bruge dine følelser som GPS og justere, hvor du har behov for det.

Jeg fortæller dig hemmeligheden bag at skabe et liv, der er så skønt, at du aldrig har turde drømme om det.

Jeg lærer dig, hvordan du kommer til at føle helt grundlæggende accept af og stor kærlighed til dig selv.

 

Vil du have støtte og sparring i en lukket Facebook-gruppe?

Et par af mine faste læsere har oprettet en lukket Facebookgruppe, hvor alle medlemmerne bruger principperne fra bogen, og hvor du kan få sparring, inspiration, motivation og støtte fra ligesindede.

Det er ikke en gruppe, hvor jeg vejleder, men en gruppe til erfaringsudveksling, hjælp og støtte.

Find gruppen hér ->

 

 Vil du lige se bogen an, inden du køber?

Læs et gratis uddrag:

sunde-vaner-smuk-figur-laeseproevepdf