Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

Det siger mine kunder

Katrine: “Jeg har på den relativt korte tid set nye sider af mig selv. Jeg følte selv jeg havde styr på kosten, motionen og mit liv. Dog var min vægt gået i stå, og jeg var fortsat ikke glad for mit spejlbillede selvom jeg havde tabt 7 kg.

Så tusind tak fordi du har åbnet mine øjne og givet mig et nyt syn på kost, motion og ikke mindst kærlighed til mig selv. Du har en åben og kærlig tilgang til tingene, og jeg følte mig med det samme tryg i dit selskab. Du tog dig tid til at lytte, og jeg følte mit forløb vat yderst professionelt hele vejen igennem.

Du ved meget om kost, motion og det psykiske bag, og det har været en fornøjelse.”

 

Christina: “Du har været den mest betydningsfulde person, jeg har mødt i 2013. Du har fået mig til at mærke mig selv igen, og du har vist mig, at der er en vej ud af sukkerhelvedet. Så dejligt!”

 

Teresa: “Jeg har ikke længere PCOS! Lægen er overbevist om, at min kostomlægning er den eneste årsag til dette! Han komplimenterede mig endda med mit vægttab. Og vægten – den går stadig ned, og jeg har bukser på som jeg ikke har kunnet klemme mig ned i siden jeg var syg og tabte 10 kilo for 3 år siden.

I øvrigt har jeg det bare rigtig godt! Det har været en rigtig tarvelig periode på arbejdet, men jeg har været standhaftig med maden dog med nogle små udsving her og der (men det virker!) og stadig er jeg bare blevet mere og mere positiv indefra – det er helt fantastisk.

Så tak! Jeg er virkelig glad for at jeg fandt frem til dig!”

 

Tina: “Du skal have en kæmpe tak for den råd og vejledning du har givet mig. Du rådede mig til at afprøve faste, hvilket jeg i min vildeste fantasi aldrig havde troet kunne lykkes for mig. 

Jeg er total afhængig af det på nuværende tidspunkt og har tabt yderligere 10 kg. Mit mål var omkring 65 kg og nu siger min vægt 63,7 kg og jeg er intet mindre end lykkelig.

Udover det er jeg kommet i gang med at træne igen og træner 4 gange om ugen, og kan nu løbe 5 km igen uden problemer. Fantastisk at blive afhængig af det igen.

Jeg levede på det tidspunkt i et dårligt parforhold, som jeg er kommet ud af. Har endvidere købt hus og fået ny kæreste, så det hele kører på skinner!

Dette bare en lille sød tilbagemelding til dig med tak for hjælpen, så jeg kunne finde min vej til mit mål…”

 

Stine: “Udover at have fået de redskaber jeg havde brug for, så er det helt fantastisk at opleve, at det, du siger, virker, stik imod den viden jeg havde – fx om at jeg SKULLE spise hver 3. time. Da du sagde, at det var optimalt for mig at spise 3 gange dagligt, så tænkte jeg ærligt talt, at det kunne lade sig gøre, da jeg bliver sulten efter 2 timer.

Men klogere blev jeg hurtigt. Det passer lige til mig og er på ingen måde svært i forhold til at skulle være på slankekur. Så endnu en gang tak! Jeg kan passe mine bukser, selvom jeg får både frugt og kulhydrater.

Læs også hele Pernilles historie, Diddes historie, Christinas historie,  Tines historie, Tanjas historieSusans historie og Heidis historie