Den japanske Dalgona kaffe har været et hit de sidste par år. Den er sød, fyldig og cremet – og i sagens natur sukkerholdig.

Hvis du gerne vil spare lidt på sukkeret, giver jeg dig hér opskriften på en sukkerfri Dalgona kaffe. Den er lige så enkel at lave som originaludgaven – blot sukkerfri og med lavere kalorieindhold.

Jeg bruger mit favoritsødemiddel Sukrin Gold til at lave kaffeskum. Skummet bliver dog ikke helt så fast som i den sukkerholdige udgave, men erstatter du halvdelen af Sukrinmængden med agavesirup, bliver skummet fastere.

Jeg bruger den fantastiske havremælk fra Dryk – både til sukkerfri Dalgona kaffe og til min almindelige kaffe. Den har en tilpas sødme og giver perfekt mælkeskum – og så er den lavet af danske iværksættere. Det kan jeg godt lide at støtte.

Jeg har et abonnement, så jeg hver måned får 18 liter leveret (jeg bruger det også til andet end kaffe!), men er du ikke storforbruger som jeg, kan du købe Dryk enkeltvis i lagkagehuset eller snuppe en enkelt levering i ny og næ.

Du kan naturligvis erstatte havremælk med almindelig mælk eller enhver plantemælk, du foretrækker.

Sukkerfri Dalgona kaffe – 1 glas

  • 2 tsk. instant kaffe
  • 1 stor spsk. Sukrin Gold / halvt Sukrin Gold og halvt agavesirup
  • 2 spsk. kogende vand
  • 1,5 dl havremælk
  • Isterninger

Pisk alle ingredienser med en håndmixer eller en stavblender, til massen bliver lys, sej og skummende. Jeg pisker direkte i glasset.
Tilsæt havremælk og is, og servér straks.

Sukkerfri dalgona kaffe

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

I min e-bog Sunde vaner Smuk figur får du alle mine bedste redskaber til et liv i balance og en krop du elsker.

E-bogen kan købes hér ->