Få kærlig inspiration til sunde vaner, et liv i balance og en krop du elsker ‐ direkte i din indbakke

Archive for Tips og tricks

Bliver du også oppustet?

Bliver du også oppustet?

Mange mennesker oplever fordøjelsesproblemer i større eller mindre grad. Nogle lider “kun” af oppustet mave, mens andre har har forstoppelse eller regulære smerter.  En sund fordøjelse mærker du slet ikke noget til. Så uanset på hvilken måde din fordøjelse gør væsen af sig, er det…

Læs mere →

Kan du holde balancen? (eller finde den)

Kan du holde balancen? (eller finde den)

I går afholdt jeg live workshop i Roskilde. Jeg elsker mine onlineforløb højt, men der er også noget helt specielt ved at mødes live og skabe en fælles energi. Og det mærkede jeg i høj grad i går. Der var fuld knald på lysten til…

Læs mere →

Simple living

Simple living

Jeg har besluttet, at jeg i år ikke vil købe nogle fysiske ting. Det er faktisk mit nytårsforsæt. Jeg har længe haft en følelse af, at jeg har brug for færre ting i mit liv – ikke flere. Jeg har lyst til en mindre lejlighed…

Læs mere →

Den nemme vej til at spise mere grønt

Den nemme vej til at spise mere grønt

Grøntsager er simpelthen Guds gave til mennesket – bogstaveligt talt.   Grøntsager mætter, slanker, holder dit tarmsystem i topform og booster din sundhed med vitaminer, mineraler og sygdomshæmmende antioxidanter.   Alle der har været med på et af mine onlineforløb eller har læst min bog…

Læs mere →

Tre typiske greeniefejl

Tre typiske greeniefejl

En greenie er en smoothie lavet af blendede grøntsager i stedet for af frugt. En grøn smoothie kan man sige. Og jeg er varm fortaler for greenies, fordi, det er verdens nemmeste måde at tilberede et måltid sprængfyldt med sunde næringsstoffer.   Se hér hvor nemt det…

Læs mere →

Tre apps til mobilen der støtter dine vaner

Tre apps til mobilen der støtter dine vaner

Faste læsere vil vide, at jeg ofte nævner digital detox og anbefaler, at vi alle justerer brugen af elektroniske hjælpemidler, så de ikke tager overhånd for os.   Men det skal det ikke handle om i dag – tværtimod. I dag skal det handle om,…

Læs mere →

Sådan undgår du tilbagefald

Sådan undgår du tilbagefald

Du har sandsynligvis oplevet perioder (kortere eller længere), hvor det er lykkedes dig at leve sundt. Hvor kosten har kørt på skinner, hvor du har fået motioneret, og hvor du har oplevet følelsen af virkelig at være på rette vej. Hvor du virkelig har haft følelsen…

Læs mere →

Jul uden vægtøgning og madpanik

Jul uden vægtøgning og madpanik

Måske har du børn. Men selvom du ikke har, mener du sikkert et og andet om børneopdragelse. Forestil dig følgende scenarie: Du har to søde, velopdragne børn. De er vant til, at der er en eller anden grad af retningslinjer, de skal følge. Både i…

Læs mere →

Julegavetips til sundhed, skønhed og nydelse

Julegavetips til sundhed, skønhed og nydelse

I øjebliket har jeg en meget stærk følelse af, at jeg ikke behøver flere ting. På mange områder er jeg faktisk minimalist. Jeg har ikke skabet fuld af tøj, jeg har kun en enkelt taske (som jeg elsker), og jeg elsker når køleskabet kun indeholder…

Læs mere →

Abonnér på sundhed og glæde

Abonnér på sundhed og glæde

I sidste uge holdt jeg et live webinar for deltagere på mit Online Mentorhold, hvor vi talte om månedens tema om ritualer.   Ritualer er noget, vi bevidst gentager igen og igen – indtil det er blevet en vane, som vi ikke længere tænker over….

Læs mere →

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... Last →