Forleden dag delte jeg opskriften på det skønne bananbrød fra Ditte Ingemanns kogebog Vegetar.

Det inspirerede mig til at dele titlerne på mine yndlingskogebøger. For vi kender nok allesammen følelsen af at gå lidt død i de samme opskrifter og have brug for ny inspiration.

Jeg er altid på udkig efter opskrifter uden gluten og mælkeprodukter, og især har jeg altid brug for ny inspiration til grøntsagsretter

Min første anbefaling skal derfor (selvfølgelig) gå til kogebogen Vegetar af Ditte Ingemann.

Vegetar

Ditte står bag bloggen The Food Club, der bugner af lækre vegetariske opskrifter. Start fx med at lade dig inspirere af Dittes 10 bedste salater. Hun har skrevet et væld af kogebøger om alt fra fermentering til mormormad.

Kogebogen Vegatar indeholder, ud over den originale opskrift på Bananbrød en masse skønne opskrifter til alle dagens måltider.

Min absolutte favorit er opskriften på blomkålskarry, som jeg laver i store portioner og med velbehag spiser i dagevis i træk. Jeg har lavet en hel del af bogens opskrifter, og de har alle været virkelig velsmagende.

Hvis du lever efter low carb principperne, kan du sikkert også få glæde af Dittes Low carb kogebog.Meyers glutenfri bageskole

I vinter var min mand og jeg på bagekursus hos Meyers Mad, hvor vi lærte at bage de skønneste glutenfri brød og boller.

I flere år har jeg eksperimenteret for at få brød og boller med den helt rigtige konsistens. Det lykkedes først, da jeg lærte Meyers principper at kende. Og jeg kan afsløre, at hemmelighederne er hævetid, bagetemperatur (og surdej).

Jeg har skrevet mere om glutenfrit bagværk og Meyers glutenfri bageskole hér.

Find bogen Meyers glutenfri bageskole hér.

Eller prøv den enkle opskrift på langtidshævede havreboller hér.Hvilke kogebøger er dine favoritter og hvorfor? Del endelig dine bedste tips i kommentarfeltet!


Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér ->

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du modtager inspiration fra mig til et liv og en krop i balance.

Du tilmelder dig hér ->