Jeg har haft travlt de sidste måneder! Så travlt at jeg har været meget stille herinde. Hvis du bare vil have opskriften på bananbrød, scroller du bare ned gennem al teksten om min drømmebolig og mit drømmejob. Ellers hæng på …

I april skete der noget, der fik mine øjne op for, at der skulle ske nogle forandringer i mit liv.

Allerede i december skrev jeg indlægget, Når man ikke ved, hvor man er på vej hen, men bare vil have ro. Jeg havde i en periode været så stresset over job og økonomi, at jeg ikke engang selv kunne mærke, hvad der var de rigtige beslutninger at tage. Så jeg blev, hvor jeg var.

Men heldigvis fik jeg et puf i den rigtige retning.


Min mand og jeg har længe talt om at sætte huset til salg og finde noget mindre at bo i. Vi bor i en villa i tre plan og med et barn, der er klar til at flytte hjemmefra og et barn, som er hos os halvdelen af tiden, er det faktisk for meget plads.

Jeg elsker tanken om den minimalistiske livsstil med mindre plads og færre ting. Jo mindre man køber, og jo mindre man bor, des færre penge bruger man. Og jo færre penge man behøver, des mindre behøver man at arbejde, og jo mere tid kan man dermed bruge på alt det andet sjove, som livet har at tilbyde.


Dertil kommer naturligvis al den tid, man sparer på rengøring, oprydning og havearbejde.

Jeg har længe været klar til at skifte huset ud med en mindre lejlighed, men min mand har ikke helt været klar. Det blev han pludselig, så vi satte huset til salg, og efter en uge var det solgt.

Så gik den vilde jagt efter ny bolig. Min søn spiller elitefodbold i FC Nordsjælland og skal starte i 7. i en talentklasse efter sommerferie. Derfor startede vores søgning nord for København.
Efterhånden bevægede vi os sydpå langs Farumlinjen, og vi endte på Østerbro nær Nordhavn Station.

Området er fantastisk: tæt på vandet, tæt på lækre butikker og grønne områder, tæt på byen og samtidig ikke midt i larm og tæt trafik.


Lejligheden er en 4-værelses klassisk københavnerlejlighed på 83 m2 med stuklofter, plankegulve og en lille altan. Den eneste ulempe er, at det ikke blev billigt, så idéen om at spare penge på bolig blev ikke ført ud i livet i denne omgang.


Jeg glæder mig vildt, til vi skal flytte til efteråret!

Samtidig har jeg været så heldig at få tilbudt et fantastisk job som underviser på NEXT på Nørrebro. Jeg skal undervise på grundforløbet Health & Business, som de unge mennesker vælger, hvis de gerne vil være frisør, kosmetiker eller fitnessinstruktør.


Jeg kommer primært til at bruge min tid på de kommende fitnessinstruktører, der skal undervises i både bevægelse, kost og sundhed samt selvfølgelig danskfaglige discipliner. Samtidig skal de guides i opstart af virksomhed, markedsføring og lignende, som jeg har brugt meget tid på som selvstændig.

Jeg er så spændt på alle de forandringer, der kommer, og jeg er forundret over den drejning mit liv pludselig har taget.

NU til det lækre bananbrød, som jeg har fundet og tilpasset efter mine egne smagsløg i kogebogen Vegetar af Ditte Ingemann.


Jeg bruger kogebogen meget, da den er fyldt med lækre, velsmagende opskrifter. Lån den på biblioteket, hvis du lige vil tjekke den ud, inden du køber den.

Ingredienser:
   

3 æg
75 gram smeltet kokosolie
2 bananer
1 tsk. bagepulver
3 spsk. Sukrin Gold
45 gram fedtreduceret mandel- eller kokosmel
100 gram malede mandler

Eventuelt 50 gram mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde:

Smelt kokosolien og pisk den sammen med æggene. Mos bananerne og rør dem i. Bland de tørre ingredienser og rør dem i dejen.
Hæld dejen i en lille brødform på omkring en liter og bag brødet ved 175 grader i 35-40 minutter.
Lad brødet køle af og overtræk det eventuelt med smeltet chokolade.

Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér ->

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du modtager inspiration fra mig til et liv og en krop i balance.

Du tilmelder dig hér ->