Jeg er ikke særlig begejstret for lydbøger. Jeg læser meget, og jeg læser hurtigt, så når jeg hører lydbøger, føler jeg, oplæsningen går så langsomt, at jeg mister koncentrationen. Hvis jeg sidder eller ligger, falder jeg i søvn.

Podcasts derimod kan holde min opmærksomhed og koncentration fanget i TIMEVIS!

Podcasts er simpelthen en genial opfindelse. Hvor en lydbog typisk varer mellem 5 og 10 timer og måske først begynder at blive rigtig interessant efter den første times tid, varer podcasts typisk en halv til en hel time. De passer altså lige til en gå- eller løbetur. Mere end en gang har jeg taget en lille omvej for lige at høre min podcast færdig, inden jeg nåede hjem.

Podcasts er naturligvis velegnede på andre tidspunkter, end når man motionerer. I påskeferien var min mand og jeg i Costa Brava for at se den yngste spille fodbold. Vi kørte derned i vores Fiat 500, og nød både musik og samtaler undervejs, men tiden går bare meget hurtigere, når man hører en spændende podcast-serie om en forsvunden Lotto-kupon.

Sommerferien nærmer sig, og mange af os planlægger at tilbringe den i en liggestol, en hængekøje eller på et håndklæde på stranden. Hér er podcasten også genial, da man slipper for at knibe øjnene sammen og smøre bibliotekets bøger ind i sand og solcreme.

Rengøring og havearbejde går som en leg med en podcast i ørerne. Okay, jeg strammer den nu, det kan jeg godt høre, men den eneste gang, jeg frivilligt har slået græs, var, da jeg hørte en podcastserie om en svindler, der stjal kvinders penge og knuste deres hjerter.

Jamen, hvilke podcasts er gode?

Hér får du listen over mine favoritter:

Man kan aldrig vide

Serie i 20 afsnit om en svindler ved navn Mads Andersen, der på opfindsom vis har snydt alt fra tatovører til kærester.

Kvinden med den tunge kuffert

Serie i 7 dele om en kvinde, der rejser rundt med en usædvanlig tung kuffert. Hun er ikke den, hun giver sig ud for at være.

Det perfekte offer 1 og 2

Serier i 7 og 5 afsnit om kvinder, der har været udsat for sexuelle overgreb af henholdsvis deres psykolog og nattevagten på den lukkede afdeling.

Robert og Thetanerne

Serie i 3 dele om en ung mand, der bliver en del af Scientology og kommer helt til tops i bevægelsen. Og ikke mindst hans vej ud igen.

Der er mange andre virkelig gode podcasts. Uanset om man er til historie, politik eller spiritualitet er det bare at hente podcast-appen og gå i gang med søgningen.

Hvilke podcasts er dine favoritter? Del endelig dine bedste tips i kommentarfeltet.

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->