Dip og dressing kan man aldrig få for mange opskrifter på.
Jeg bruger disse dips til salat, kød og på knækbrød.
Sød cashewdip:
2 dl cashewnødder
1/2 gul peberfrugt
1 spsk citronsaft
1/2 tsk salt
1 tsk tørret timian
1 dusk frisk timian
1 dusk frisk persille
1/2 dl vand (eller mere)
Alle ingredienserne blendes til en lind masse. Tilsæt eventuelt mere vand og smag til med salt.
Valnøddedip med tomat:
1 dl soltørrede tomater i olie (uden olie)
1 1/2 dl valnødder
1 spsk tamari (soya)
1 tsk agavesirup
1 tsk tørret oregano
2 spsk citronsaft
1/2 dl vand (eller mere)
Alle ingredienserne blendes til en lind masse. Tilsæt eventuelt mere vand.
Vil du have flere opskrifter på lækkert og sundt tilbehør, så kig i opskriftsarkivet.
Vil du høre mere fra mig?
Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.