Disse lækre blåbær-ispinde er endnu en variation af is uden sukker og mælk.
Jeg er generelt ret begejstret for is og eksperimenterer derfor jævnligt med nye udgaver. Denne gang blev det således til blåbær-ispinde, og mængden i nedenstående opskrift passer lige præcis til de 4 is i formen fra Rice.
- 1 dl cashewnødder
- 2 dl kokosmælk
- 1/2 banan
- 1 dl frosne blåbær (der naturligvis kan erstattes med andre frosne eller friske bær)
- 3 spsk sukrinmelis
- Hele herligheden blendes grundigt, smages til med eventuelt mere sødning, hældes i isformene og fryses i mindst 4 timer.
Billedet af ispindene forsvandt, så derfor får du i stedet et billede af chokoladeispindene fra min kogebog Low carb lækkerier, der er fyldt med lækre opskrifter på brød, kage, desserter og andet guf.
Flere opskrifter på lækre, sunde desserter? Se opskriftsarkivet.
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Tilmeld dig lige hér.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.