Denne lækre banan/peanutkage er bagt med det nye fedtreducerede peanutmel fra Funktionel mad.

Melet har et højere kulhydratindhold end de andre fedtreducerede meltyper, men det smager virkelig fantastisk, hvis man er til peanut!

Banan/peanutkage (8 personer):

100 gram smør
200 gram sukrin gold
4 æg
3 modne bananer
125 gram fedtreduceret peanutmel
3 spsk. Fiberhusk
2 tsk. bagepulver
75 gram hakket 86% chokolade

 

Smør, sukrin gold, æg og bananer blendes til en ensartet masse. Peanutmel, Fiberhusk og bagepulver blandes og røres i sammen med den hakkede chokolade. Dejen hældes i en form svarende til 20 cm i diameter beklædt med bagepapir og bages cirka 35 minutter ved 200 grader.

 

banan/peanutkage

Banan/peanutkage

 

Og du kan finde masser af andre opskrifter på lækre low carb kager og desserter i opskriftsarkivet.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.