For nogle kan mørk chokolade tage den værste trang til søde sager, og så indeholder den endda sundhedsfremmende stoffer, så forskerne er enige om, at en lille smule mørk chokolade ikke er en ufornuftig del af en varieret kost.

Den mørke chokolade kan varieres og piftes op på uendelig mange måder – jeg er glad for pebermyntevarianten.

Hvis mine ingredienser ikke er at finde i dit køkkenskab, så brug hvad du har.

 

Ingredienser:

100 gram 85 % chokolade

1 dråbe pebermynteesses (Urtegaarden)

1 tsk. sukrin melis (eller lignende, hvis man er til det søde)

1 håndfuld hakkede kokosflager (eller almindeligt kokosmel)

1 håndfuld hakkede pecannødder

1 håndfuld kakao nibs

1 håndfuld gojibær

 

Chokoladen smeltes over vandbad og blandes med pebermynte og sukrinmelis. Derefter røres fyldet i, og massen hældes i en lille form beklædt med bagepapir og stilles koldt. Når chokoladen er stivnet, skæres den i passende stykker.

 

DSC03788

 

Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 klassiske vægttabsfælder. 

Tilmeld dig lige hér.

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.