Jeg ynder at lave min hummus selv. Så ved jeg nemlig, hvad der er i den og kan variere den, som jeg har lyst til. Forleden dag stod jeg med en rest rødbede, som ikke var nok til en salat og ej heller til et hæderligt glas juice. Den endte derfor i den hummus, som jeg netop skulle til at lave.
Du kan stadig, den næste måneds tid, nå at få fingre i rødbeden. Herefter er det slut indtil sensommeren, hvor den kommer tilbage.
Ingredienser:
200 g kogte kikærter (husk iblødsætning før kogning, Følg anvisningen på posen)
150 g rå rødbede i mindre tern
1-2 spsk tahin
2 spsk tamari (soja)
Saften af 1 citron
2 fed hvidløg
1 tsk. salt
1 tsk. spidskommen
1 dl vand
Alle ingredienser blendes i en god blender. Tilsæt vandet undervejs.
Fræk farve, ikke?
Vil du chatte med mig på Facebook og stille alle dine spørgsmål om kost, kosttilskud, vægttab og opskrifter, så kig forbi Facebooksiden i dag klokken 12, hvor jeg opretter en tråd, du kan spørge løs i.