Disse glutenfri vafler med ekstra protein spiser jeg hver dag. Jeg bager typisk en stor portion 2 gange om ugen og opbevarer dem på køl.

Jeg har dem med på farten og spiser dem kolde sammen med lidt snackgrønt, eller jeg luner en i ovnen og spiser til dessert med lidt frugt og agavesirup.

Min teenagesøn spiser et par stykker til morgenmad, og da han træner meget og har lidt svært ved at få tilstrækkeligt med protein, er det for ham en god start på dagen sammen med frisk frugt.

Jeg har med stor succes erstattet proteinpulveret med alt fra collagen til boghvedemel, så hvis du ikke lige har proteinpulver på lager, er der mange andre muligheder.
Nogle meltyper gør dog dejen lidt tykkere end proteinpulveret, så start med en mindre mængde eller tilsæt lidt væske, hvis dejen bliver for tyk.

Dejen kan naturligvis bages på en almindelig pande som små amerikanske pandekager. Det tager tid og kræver lidt mere.
Derfor er jeg lykkelig for mit vaffeljern, jeg impulskøbte i LIDL for 99 kroner, og som bager en portion på under en halv time – vel at mærke mens jeg laver alt muligt andet i køkkenet.

GLUTENFRI PROTEINVAFLER – 8-10 STK.

  • 6 æg
  • 2 modne bananer
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. Fiberhusk
  • 1 dl smagsneutralt proteinpulver, fx valleprotein
  • ½ dl Sukrin Gold eller tilsvarende sødning

Alle ingredienserne blendes til en ensartet masse, som hviler 5 minutter og derefter bages i vaffeljern.

TIP: Vaflerne kan også bages på panden som små amerikanske pandekager.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

I min e-bog Sunde vaner Smuk figur får du alle mine bedste redskaber til et liv i balance og en krop du elsker.

E-bogen kan købes hér ->