Sarah Bernhardt smager jo simpelthen så lækkert!
 
De er en lille smule tidskrævende at lave, men belønningen er tilsvarende stor.
 
Denne opskrift er ikke så sød og har en meget fyldig chokoladesmag. Børn og barnlige sjæle vil formodentlig gerne have tilsat lidt sødning i chokoladecremen.
 
I stedet for hele, smuttede mandler, kan du bruge fintmalede mandler. Og du kan naturligvis også købe marcipanen færdig. ISIS har en sukkerfri variant.
 
Sarah Bernhardt
10 stk
Print
Ingredienser
Makronbunde
  1. 75 gram smuttede mandler
  2. 3 spsk. sukrin gold
  3. 3 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes
  4. 1 æggehvide
Chokoladecreme
  1. 1 ½ dl piskefløde
  2. 100 gram chokolade (sukkerfri eller med højt kakaoindhold)
  3. Evt. lidt sødning
Pynt
  1. 100 gram chokolade (sukkerfri eller med højt kakaoindhold)
  2. Evt. frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde
Makronbunde
  1. Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
  2. Maricipanen trilles til en pølse og skæres i skiver.
  3. Skiverne lægges på en bageplade, trykkes lidt flade og bages cirka 15 minutter ved 175 grader.
Creme
  1. Fløden koges op med chokolade.
  2. Det afkøles og piskes op til en tykkere creme.
  3. Cremen hældes i en sprøjtepose og fordeles på bundene.
  4. Er cremen for flydende, lægges sprøjteposen på køl, til cremen har sat sig lidt.
  5. De små toppe stilles i fryseren en times tid, hvorefter de overtrækkes med smeltet chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Sarah Bernhardt
 
Flere opskrifter på desserter? Du finder dem alle i opskriftsarkivet.
 
Vil du have den lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter? Den kan du få helt gratis lige hér.
 
Se også kogebogen Low carb lækkerier, der indeholder masser af opskrifter på lækre desserter, brød, bagværk, is og meget mere  uden mel og sukker.