Jeg er stadig dårlig til at følge opskrifterne fra Aarstidernes low carb kasse, men til gengæld bruger jeg flittigt opskrifter og ingredienser som inspiration. Gårsdagens menu var torsk bagt med tomat og forårsløg.


- 350-400 gram torskefilet
- 500 gram tomater
- 1 lille bundt forårsløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1. tsk. salt
- 1/2 -1 dl piskefløde
- Tomaterne skæres i tern og forårsløgene snittes fint.
- Begge dele vendes med salt og olie og lægges i et ovnfast fad med torsken ovenpå.
- Bages i ovnen ved 200 grader i 12 minutter.
- Derefter tilsættes piskefløden, og retten bager et par minutter ekstra.
- Smag til med salt og server med en god salat eller råkost.
Vil du have en lækker salat til din torsk bagt med tomat og forårsløg? Se alle de lækre salatopskrifter hér.
Eller find andre middagsretter i opskriftsarkivet.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.