Sommertid er grilltid, og grilltid er hotdogtid. Og til hotdogs hører syltede agurker. De er nemme at lave uden sukker:
Ingredienser:
En agurk i ultratynde skriver
1 1/2 dl eddike (jeg brugte Meyers æbleeddike, men almindelig lagereddike går også an)
3/4 dl Sukrin gold eller anden sødning
Sukrinen opløses i eddiken – smag til undervejs, så opløsningen ikke bliver for sur eller sød. Læg agurkerne i og lad dem trække mindst et par timer og gerne til dagen efter. Vend med jævne mellemrum, hvis ikke alle agurker bliver dækket helt.
Lav din egen ketchup efter opskriften i min lækre kogebog Familiens low carb favoritter eller prøv Beauvais udgave sødet med Stevia.
Den indeholder stadig sukker, men indeholder samlet set færre kulhydrater end ketchup, der er sødet med frugtkoncentrat. Jeg fandt den i Kvickly.
Velbekomme!
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Lilly Lund
mar 11, 2014 -
For at pifte en agurksalat ekstra op, kan man tilsætte hakket frisk persille eller andre friske krydderurter som man nu bedst kan lide.
Tatjana
mar 11, 2014 -
God idé, Lilly!
Det vil jeg prøve næste gang 🙂
Kærlig hilsen Tatjana