Disse lækre kyllingemuffins er perfekte i madpakken eller som mellemmåltid, men de kan sådan set spises til alle måltider – selv til morgenmad.
Jeg lavede dem i store siliconeforme, men porcelænsforme er lige så fine. Jeg fandt inspirationen i I FORM, men ændrede en del i opskriften undervejs.
- 350 gram hakket kyllingekød
- 2 æg
- 3 dl fint revne grøntsager (jeg brugte bladselleri, hvidkål, rød peber og gulerod)
- 1 revet løg
- 1 håndfuld finthakkede oliven
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 spsk. dijonsennep
- 1-2 tsk. salt
- 1 tsk. tørret rosmarin
- 1 dl sesamfrø
- 1/2 dl mandelmel (eller andet fedtreduceret mel)
- Alle ingredienserne røres sammen, hældes i 6 muffinforme og bages ved 180 grader i 25 minutter.
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk et uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur
Tilmeld dig lige hér.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Bente Duedal Ravn
jan 24, 2015 -
Vil glæde mig til at høre nyt
Sofia
jan 24, 2015 -
Dejligt Bente 🙂
Theresa Emilie Amby
dec 5, 2016 -
Vil meget gerne modtage opskrifter og nyheder fra dig?
Sofia
dec 6, 2016 -
Kære Theresa
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet lige hér: https://wisebody.simplero.com/page/3021-ja-tak-tilmeld-mig-straks
Hvis du scroller helt ned på siden kan du i højre hjørne indtaste din mailadresse, så du får alle nye indlæg tilsendt.
Kærligst Sofia
Lill bløcher
jun 1, 2017 -
Er der et sted det er muligt at se kalorieindhold i opskrifterne???
Mh
Lill
Sofia
jun 26, 2017 -
Kære Lill
Kalorieindhold kan du regne ud gratis på fx http://www.madital.dk. Jeg ved også, at det er muligt i diverse apps.
Kærligst Sofia
Mona
mar 1, 2018 -
Skal kyllingekødet ikke svitses inden det blandes med de øvrige ingredienser og kommes i forme?
Sofia
mar 7, 2018 -
Det behøver det ikke. Det bliver jo bagt – lidt samme princip som et farsbrød 🙂
Kærligst Sofia