Jeg elsker denne gryderet med oksekød og kylling!
Efterår er blæst, køligere vejr, brændeovn, dyner i sofaen, stearinlys og lidt tungere gryderetter med kød og grøntsager efter sommerens lette salater og grillede kød.
Dette er en kæmpe portion gryderet med oksekød og kylling, som vi spiste af til både frokost og aftensmad, så den kan sagtens reduceres og stadig mætte en sulten familie.
Gryderet med oksekød og kylling
2014-09-09 09:01:08
6 personer
Print
Ingredienser
- 450 gram oksekød i tern
- 450 gram kyllingebrystfilet i tern
- 1/2 dl olivenolie
- 2 tsk. salt
- 1 spsk. paprika
- 1 tsk. chiliflager
- 500 gram champignon
- 1/2 knoldselleri
- 2 store porrer
- En halv pose frosne sukkekrærter
- 3 dl oksebouillon
- Lidt fløde (eller kokosmælk)
- Evt. ekstra salt og chili
Fremgangsmåde
- Kødet marineres et par timer i krydderier og olie, hvorefter det gennemsteges ved middel varme. Grøntsagerne renses og snittes, hvorefter de steges sammen med kødet.
- Bouillonen tilsættes, og retten simrer et par minutter, hvorefter der rundes af med fløde og smages til.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Find mange flere opskrifter på lækre middagsretter i opskriftsarkivet.
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.