Juni rimer på hyldeblomstsaft, og hyldeblomstsaft er ofte lig med store mængder sukker.
Men her kommer light-udgaven:
Hyldeblomstsaft
2014-09-08 12:18:24
Print
Ingredienser
- 20 skærme hyldeblomst
- 1 dl sukrin
- 1 citron i skiver
- 1 liter kogende vand
- Eventuelt rødbedesaft
Fremgangsmåde
- Hyldeblomsterne skylles, lægges i en skål og drysses med sukrin.
- En citron skæres i skiver og lægges ved, hvorefter det kogende vand hældes over.
- Saften trækker i køleskab 2-3 dage, hvorefter den smages til med sukrin og eventuelt farves med lidt rødbedesaft.
- Serveres iskold blandet med danskvand - så kan man jo lade som om, det er lambrusco 😉
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Vil du høre mere fra mig?
Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Der er nye produkter i shoppen!
Tjek dem alle ud lige hér ->