Her kommer opskriften på en cremet apple curd, som kan bruges som tilbehør til ost, til pandekager, som fyld i kager eller som topping på lidt skyr.
Jeg har brugt sukrin+ i opskriften, fordi det er blandet med stevia, så det ikke giver så kølig en eftersmag.
Sukrin gold vil sagtens kunne bruges, men den giver en lidt brunlig farve, som jeg vurderede, ikke ville klæde min apple curd.
Læs mere om de forskellige typer af sukrin hér.
Ingredienser:
500 gram syrligt æble, skrællet og skåret i tern
Saften fra en citron
1 dl vand
50 gram smør
3/4 dl sukrin+
1 æg
Æbletern, vand og cirtronsaft koges op, og æblerne koges møre i cirka 30 minutter. Derefter sies æblemassen ned i en ren gryde og tilsættes smør, sukrin+ og æg. Massen varmes op under omrøring, så den tykner – den skal ikke koge. Hældes på skoldede glas og opbevares i køleskab i cirka en uges tid.
Mere inspiration?
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 klassiske vægttabsfælder.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.