Det er rabarbersæson, og jeg har fået masser af ønsker om opskrifter med rabarber.
Der er flere rabarberopskrifter på vej den næste uges tid, så hold øje hvis du ønsker dig rabarbercrumble, rabarberkage og nøddekage med rabarberskum.
Her kommer først og fremmest rabarberkompotten. Den kan dels bruges som på pandekager, på brød og på skyr, men den er også fantastisk vendt i is, flødeskum eller i kager.
Jeg bruger en blanding af jordbær og rabarber, eftersom rabarber er så syrlige, at de kræver en større mængde sødning, og så kan eftersmagen af sukrin godt blive for dominerende.
Rabarberkompot (et glas):
200 gram rabarber
200 gram jordbær
100 gram sukrin gold
Rabarberne snittes i fine stykker, og jordbærrene halveres.
Opvarmes sammen med sukrin til kogepunktet og koger ved svag varme i 10 minutter.
Find masser af andre lækre opskrifter på i opskriftsarkivet.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.