Denne opskrift på gulerodsknækbrød opstod, fordi jeg stod med en skål overskydende gulerodspulp fra juicepresningen.
 
Det gode ved netop gulerodspulp er, at det kan bruges overalt – både i fars, supper, gryderetter og brød. 
 
Fortvivl ikke, hvis ikke du har en juicemaskine – erstat blot gulerodspulpen med revne gulerødder, men brug da en anelse mindre vand i opskriften for at kompensere for det højere væskeindhold i gulerødderne.
Gulerodsknækbrød
2 bageplader
Print
Ingredienser
  1. 3 dl malede mandler
  2. 5 dl blandede frø og kerner (sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø eller andet)
  3. 2 tsk salt
  4. 2 spsk FiberHusk
  5. 4 dl vand
  6. 4 dl gulerodspulp fra juicepresningen eller revne gulerødder
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne røres sammen, rulles ud på to bageplader mellem to stykker bagepapir. Der øverste stykke bagepapir fjernes, og knækbrødene ridses med en kniv i passende stykker.
  2. Knækbrødene bages ved 160 grader i cirka 55 minutter.
  3. Hørfrø er rige på de gavnlige omega3-fedtsyrer, der ødelægges ved høj varme, så derfor bages de kun ved 160 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

gulerodsknækbrød

 

Flere lækre opskrifter på brød og bagværk?

Find dem i opskriftsarkivet ->

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.