Denne opskrift på lækre, sprøde saltmandler er en variation af opskriften på timian/saltmandler fra min bog Sunde vaner Smuk figur.

De er nemme at lave, de mætter godt og smager fantastisk! Og de er også superlækre som topping i salater og råkost.

Sprøde saltmandler
Print
Ingredienser
  1. 1,5 dl kogende vand
  2. 0,5 dl salt
  3. 2 dl mandler
Fremgangsmåde
  1. Opløs saltet i vandet og hæld mandlerne ved.
  2. Lad mandlerne trække i en halv times tid.
  3. Rist mandlerne i ovnen i 15 minutter ved 180 grader.
Opbevaring
  1. Opbevar mandlerne i et glas eller en anden lufttæt beholder.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

DSC08543

 

Vil du se med dine egne øjne, hvor nemt det er at lave sprøde saltmandler?

Se videoen hér:

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube