Er der noget bedre end en helt enkel opskrift på lækkerier, der smager så englene synger.

Nej, vel?

Det skulle da lige være en opskrift, der opfylder ovenstående kriterier OG kun kræver 3 ingredienser – og endda 3 ingredienser som du muligvis allerede har stående i køkkenet.

Min datter skal have æren for denne opskrift på peanutsmåkager, der oven i købet både er glutenfri og laktosefri.

Hun har testet den særdeles grundigt med flere forskellige typer sødemiddel (endda også rørsukker), og alle udgaverne er prøvesmagt og godkendt.

Jeg foretrækker udgaven med Fibersirup clear. Kender du ikke fibersiruppen, så læs mere om den hér ->

Konsistensen på peanutsmåkagerne er sej og lidt blød, men kanten har stadig lidt sprødhed.

Er du mest til sprøde småkager, er du nødt til at bruge kokossukker eller almindelig rørsukker. Det er nemlig sukkeret, der giver det sprøde knæk. 

 

Peanutsmåkager
24 stk
Print
Ingredienser
  1. 2 dl peanutbutter
  2. 1 dl Fibersirup clear (eller foretrukne sødemiddel)
  3. 1 æg
Fremgangsmåde
  1. Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.
  2. Massens konsistens varierer lidt alt efter, hvilket sødemiddel du bruger, men massen kan enten trilles til kugler, der trykkes flade på bagepladen eller sættes på bagepladen med en ske i små toppe.
  3. Opskriften giver cirka 24 småkager, så du skal bruge to bageplader.
  4. Bag småkagerne i cirka 10 minutter ved 180 grader.
  5. Kan du lide dem til den sprøde side, så giv dem et par minutter længere.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
peanutsmåkager

peanutsmåkager

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter. 

Tilmeld dig lige hér.

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.