Grunden til at vi i januar beslutter os for at leve sundere er ofte, at vi kan mærke, at vi ikke har det 100 % optimalt i vores krop.

Der er noget, der “skurrer”.

Måske mangler vi overskud. Vi føler os trætte og uden energi. Vi føler os stressede og har “kort lunte”. Og vi føler os ikke tilpasse i vores krop.

Og det skal vi naturligvis reagere på.

 

Men ofte vælger vi strategier og metoder, der er for svære og for hårde at overholde, og de stresser os bare endnu mere. Derfor ender vi med dårlig samvittighed og måske endda et par ekstra kilo.

 

Sundhed burde handle om at træffe selvkærlige valg

 

Det er ikke selvkærligt at spise slik hver dag, men det er heller ikke selvkærligt at leve af kød og grønt og piske sig selv til spinningtimer, som man hader.

Så vi er nødt til at lægge vores energi dér, hvor sandsynligheden for at få resultater er størst.

Så hvis du skulle indføre tre gode vaner, der ville være virkelig nemme, lækre, hyggelige og selvkærlige for dig, hvilke vaner ville du så indføre?

En gåtur søndag formiddag med en god veninde? En greenie hver eftermiddag i stedet for knækbrød med peanutbutter? En god færdigkøbt måltidssalat til frokost? Eller noget helt andet?

Det afgørende er, at du skal vælge tre vaner, der er så nemme for dig at indføre, at du nærmest føler, det er “snyd”. For så kan du overholde dem, og efter nogle uger kan du indføre tre mere og har efter få måneder taget nogle gevaldige skridt hen mod en sundere og mere selvkærlig tilværelse.

 

Sundhed skal være nemt

 

Så snart du begynder at tænke, at du virkelig skal tage dig sammen og være motiveret, så er du på afveje, for så løber de gode vaner ud i sandet, inden du kan nå at sige “fastelavsbolle”.

Så tænk nøje over, hvilke tre vaner, du vil indføre. Og husk: Sundhed handler om andet end mad og træning. Dine tiltag kan sagtens handle om at gå en time tidligere i seng, at smøre dig ind i creme hver dag og at købe en buket blomster hver fredag. Selvkærlighed “smitter” nemlig, så når du behandler dig selv kærligt på nogle områder og mærker, at det giver dig glæde og overskud, får du lyst til at udvide til andre områder.

 

Vil du have hjælp?

 

I min bog Sunde vaner Smuk figur får du alle mine bedste tips til en sund, selvkærlig livsstil-

I 7 enkle trin guider jeg dig til at skabe sunde vaner på en nærende måde. Jeg lærer dig – helt simpelt – hvordan du opnår den figur (og det liv), du ønsker dig – og beholder den resten af livet.

 

Lad mig læse mere om bogen ->

 

 

Vil du have endnu mere?

 

Mit populære onlineforløb følger de 7 trin i Sunde vaner Smuk figur. Men ud over et elektronisk eksemplar af bogen, får du også en kæmpe værktøjskasse af manualer, lydfiler, e-bøger m.m., der støtter din proces og giver dig mulighed for at arbejde endnu dybere.

 

Du betaler kun 495 kroner for alt materialet!

 

Fortæl mig alt om forløbet ->

 

 

Jeg ønsker dig en skøn og selvkærlig tid til vi skrives ved igen!

    Kærligst 

Skærmbillede 2018-12-04 kl. 10.16.09

 

 

 

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du modtager inspiration fra mig til et liv og en krop i balance.

Du tilmelder dig hér ->