Så landede Aarstidernes low carb kasse ude foran min dør. Jeg ved, at mange er jer er nysgerrige for at høre nærmere om indholdet i kassen – og ikke mindst, hvordan man får den liiiidt dyre måltidskasse til at slå til i en husstand med 4 personer, når den egentlig kun er beregnet til to.

Først og fremmest laver jeg hver tredje dag en kæmpe portion råkost, som jeg spiser af på dagen og de følgende to dage.

Den kan sagtens holde sig to dage i en lufttæt beholder. Jeg bruger altid gulerødder og enten rød-, hvid- eller spidskål samt rødbede, æble, pære eller appelsin i tern. Derudover mandler eller valnødder, måske en smule rosiner eller tørret abrikos i små tern og en god sjat valnøddeolie blandet med vaniljepulver – eller alternativt citronolie.

Jeg elsker den råkost, og variationen i ingredienserne gør, at jeg aldrig bliver træt af den.

Udover råkosten laver jeg grøntsagsstænger og frugt i stykker til børnene.

Begge dele bliver fortsat supplement til måltiderne fra Low carb kassen. Og mand og børn får ofte quinoa, kartofler eller brune ris som tilbehør.

 

Menuen bliver de følgende fem dage:

Stegt laks med tamari og varm salat med spinat, peberfrugt og mandler. Børnene er (heldigvis) ikke til laks, så de får en omgang fiskefrikadeller – og her er jeg altså ikke bleg for at købe de færdige fra Levevis i Netto, hvis tiden er knap.

Grillede shawarmabøffer med rå blomkålssalat. Vi køber en ekstra pakket hakket oksekød og laver dobbelt portion af bøfferne.

Kylling i kokos med ristede skozonerrødder og gnavegrønt. Vi supplerer med et par kyllingelår til børnene.

Koteletter med spinatsalat med jordskokker, æbler og ristede nødder. Min datter spiser ikke hjemme, så vi behøver ikke supplere.

Omeletter med bladselleri, blomkål og søde løg. Vi supplerer med et par ekstra æg.

Der er mellem 300 og 400 gram kød til alle dage, 8 æg til omeletterne og masser af grønt.

Så med en smule kreativitet synes jeg helt klart, at kassen sagtens kan mætte 4 personer. Man kan i god tid se på hjemmesiden, hvad menuen står på, og de fleste af os er jo alligevel nødt til at indkøbe lidt andre småting.

Jeg synes, råvarerne er lækre og rigelige, og så elsker jeg at blive tvunget til at spise skozonerrødder – det havde jeg ikke gjort af mig selv. Jeg følger selvfølgelig op med opskrifter og billeder – hvis du ikke kan vente, kan du finde opskrifterne hér.

 

foto 1

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.