Forleden stødte jeg på en artikel om en undersøgelse af kostvanerne hos mennesker, der har tabt sig. 4 millioner amerikanere registrerer dagligt deres måltider i app’en MyFitnessPal, og eftersom de også registrerer deres vægt, er det ganske nemt at undersøge lighederne hos dem, der faktisk har haft succes med at tabe sig.

De mennesker, der tabte sig spiste blandt andet blomkål, frugt, kartofler, kornprodukter, kød, æg, yoghurt, mandler og olie. De havde altså ikke umiddelbart en bestemt “kostreligion” til fælles.

Hvad, de derimod HAVDE til fælles, var, at de IKKE undgik bestemte fødevarer, og at de ikke bekymrede sig om at begrænse deres indtag af kulhydrat, fedt eller kalorier i al almindelighed.  

Du kan læse artiklen hér ->

 

Og det er jo meget vigtig viden, eftersom mange mennesker tror, at de er nødt til at udelukke bestemte fødevarer, følge bestemte kostretninger, tælle kalorier eller på anden måde begrænse sig selv for at tabe sig.

Men faktisk er det netop årsagen til, at mange giver op. Fordi de simpelthen gør forandringerne for svære for sig selv. 

 

Hvad hvis nu du kunne skabe sundere vaner OG tabe dig uden at lide afsavn?

 

Men i stedet fokusere på nogle simple men helt afgørende TILVALG, der automatisk betyder mindre sukkertrang og mindre overspisning?

Det lyder skønt, ikke?

 

For at få succes med dine vaneændringer, skal du opfylde dine behov nedefra. Du kan forstille dig en trappe. Hvis du står neden for trappen, men har besluttet dig for, at du VIL nå toppen af trappen i et spring, er der så størst sandsynlighed for, at det lykkes, eller for at du falder ned og slår dig?

 

Det sidste, ikke? 

 

Når du vælger stramme kostplaner, restriktive kostretninger og en masse fravalg og afsavn, så bevæger du dig helt oppe i toppen af pyramiden, men hvis du ikke har styr på de foregående trin – selve fundamentet, så går det galt for dig.

Så din vej til succes er altså at starte nedefra i pyramiden. Og du kan få store resultater med ganske små ændringer!

 

For Maria har de små ændringer gjort kæmpe forskel. For en god ordens skyld skal jeg nævne, at Marias kostsammensætning primært er betinget af, at hun har PCO. Det er altså ikke alle mennesker, der har bedst af at begrænse kulhydratindtaget – men nogle har.

 

PCO er en hormonel forstyrrelse, og rigtig mange kvinder med PCO har store problemer med at tabe sig. Men efter få uger, mærkede Maria resultaterne begynde at melde sig.

 

Tænker du, at det lyder nemt, men at du alligevel ikke helt ved, hvor du skal starte?

 

Det kan jeg sagtens forstå, og det er lige præcis derfor, at jeg har struktureret et online vægttabsforløb NETOP til dig! Hvor vi starter nedefra og helt enkelt får de gode vaner på plads – uden at du behøver at vinke farvel til hverken rødvin, dessert eller fredagsgodter.

 

Vi ændrer nemlig på nogle helt grundlæggende og afgørende faktorer, der gør det nemt for dig at slippe både sukkertrang og overspisning.

Hver uge i 7 uger får du nyt materiale, der trin for trin – og med min hjælp undervejs – hjælper dig i mål.

 

Lyder det som noget for dig?

Så læs alt om forløbet og de enkelte modulers indhold lige hér ->

 

 

 

Hvis du ikke er interesseret i et helt forløb med min vejledning, kan du få mange af de samme redskaber i min bog Sunde vaner Smuk figur.

Læs mere om bogen lige hér ->