Denne peanutkaramel er lækker og toffeeagtig. Den er så blød i konsistensen, at den skal overtrækkes med chokolade. Ellers flyder den lidt ud.
Den er lavet med Fibersirup, som du kan læse mere om hér.


- 100 gram fibersirup clear (IMO)
- 50 gram peanutbutter
- 50 gram 85 % chokolade til overtræk
- Fibersirup og peanutbutter røres godt sammen, hældes i konfektforme af silicone og bages i ovnen 10-15 minutter ved 180 grader.
- Massen skal brune i kanterne og boble.
- Derefter fryses de et par timer, vippes ud af formene og overtrækkes med mørk chokolade.

Vil du have flere opskrifter med Fibersirup?
Tjek også Proteinbarer med chokolade, Kokoskonfekt med ekstra protein, Proteinbarer med peanut, Sukkerfri rabarbersaft, Sukkerfri granola, Bløde karameller, Kokosmakroner, Kokostoppe, Bounty og Barer med chokolade og peanut.
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.