Disse bønnefritter er superlækre og sprøde.

Jeg forestillede mig, at 500 gram bønner ville være i overkanten til et enkelt måltid, men hvad jeg ikke havde forudset var, at min (ellers ret kræsne) datter indtog dem i rå mængder. Og de smagte også fremragende – jeg kunne ligefrem finde på at spise dem som chips! Bønnerne mister en del væske undervejs, så selvom 500 gram ser ud af meget, vil jeg advare om, at man sandsynligvis vil fortryde, hvis man vælger at begrænse sig.

 

Ingredienser:

500 g frosne grønne bønner

2 spsk olivenolie

Salt

 

Bønnerne vendes i olie og salt, hvorefter de lægges i en bradepande beklædt med bagepapir. De bages sprøde og brune i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.

 

 

 

 

 

 

 

Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil?

Så se nærmere på mit 10-ugers online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! 

Du får straks efter betaling adgang til hele første modul med vejledning i kostens sammensætning, opskrifter, indkøbsliste, sukkerafvænningsguide, kostdagbog og meget mere, så du kan gå i gang med det samme.

Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér