Nogle af jer har måske undret jer over, hvorfor der ikke tidligere er faldet en opskrift på chiagrød af fra min hånd. Det er jo ret så moderne blandt de sundhedsbevidste typer.

Sandheden er, at alle de opskrifter, jeg har prøvet, har smagt rædselsfuldt. Virkelig!

Men nu er der faktisk sket det, at jeg har fundet på en opskrift, der smager virkelig godt. (Eller også har mine smagsløg bare ændret sig med alderen, hvem ved.) “Fundet på” er måske for meget sagt, for opskriften består kun af 4 ingredienser, men vi kan også godt lide, når opskrifter er enkle, ikke sandt?

 

Chiafrø indeholder masser af de supersunde omega3-fedtsyrer og masser af antioxidanter. Nå de blandes med væske, svulmer de op og bliver til en gele, der mætter godt og stabiliserer dit blodsukker.

 

Jeg bruger sojayoghurt i opskriften på chiagrød, fordi jeg ikke trives så godt med mælkeprodukter, men du kan naturligvis sagtens bruge græsk yoghurt, skyr, eller hvad du foretrækker.

 

Portionsstørrelsen er lille. Måske vil du have et blødkogt æg eller en greenie til, men du kan naturligvis også lave en større portion.

Chiagrød med vanilje
1 portion
Print
Ingredienser
  1. 2 dl (soja)yoghurt naturel
  2. 2 spsk. chiafrø
  3. 1 spsk. sukrin gold
  4. ½ tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde
  1. Rør alle ingredienserne sammen og lad dem stå på køl i mindst et par timer, eller gerne natten over, så chiafrøene når at suge væske til sig.
  2. Server med frugtstykker, bær, hakkede nødder eller mandler og lignende.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
chiagrød

chiagrød

 

 

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->