Jeg er så heldig, at jeg de næste 6 uger har fået selskab af Kia, der læser ernæring og sundhed på Suhrs Seminarium, hvor jeg også selv er uddannet. Kia mangler 2 år af sin uddannelse og er i praktik hos mig frem til efterårsferien. Hun deltager i alle mine gøremål såsom kostvejledning, skrivearbejde, møder og Tv-udsendelser (Ja, I hører nærmere), men hun skal selvfølgelig også lave lidt selvstændigt arbejde.

Vi har derfor planlagt, at hun skal skrive nogle blogindlæg om emner, der interesserer hende – der er f.eks. et indlæg om PCO i støbeskeen. Hun bliver også løbende målt med min BioSignature-metode og skriver en slags dagbog over forløbet. Men ikke mindst stiller hun sig til rådighed for jer læsere.

Den næste måneds tid kan du således helt gratis skrive til Kia med alle de spørgsmål, du har om kost, ernæring, ingredienser, opskrifter, tilberegningsmetoder, miljøfaktorer, forbrugerrettede problematikker – og endda om rengøring! Skriv også hvis du har forslag til emner, der skal tages op på bloggen.

Kia svarer på så mange spørgsmål, hun kan overkomme, og jeg sikrer mig selvfølgelig, at svarene er i overensstemmelse med mine anbefalinger. Spørgsmål og svar vil blive offentliggjort i det omfang, de er interessante for andre læsere.

Skriv til Kia på kialowcarb@outlook.dk