I år har det ikke rigtig passet ind i planerne at holde en regulær familie-sommerferie.

Jeg har arbejdet på at færdiggøre mit bogmanuskript, der nu synger på absolut sidste vers.

Bogen udkommer på Politikens Forlag i begyndelsen af 2016. 

Bogen bliver en vægttabsbog snarere end en kogebog. Og titlen bliver Sunde vaner Smuk figur.

I bogen deler jeg alle de erfaringer jeg har samlet med mit arbejde med både 1:1 klienter og deltagerne på mit onlineforløb.

Jeg indvier dig i alle vægttabsfælderne og viser dig en virkningsfuld vej til et varigt vægttab.

I al beskedenhed synes jeg, bogen indeholder alt det, der mangler i andre vægttabsbøger.

Jeg har været meget påpasselig med at lovprise low carb kosten i bogen, for jeg ved, at nogle mennesker har gavn af et højere kulhydratindhold i kosten.

Derfor vejleder jeg i bogen til, at alle læsere hver især kan finde netop den kostsammensætning, der fungerer optimalt for dem.

Bogen kommer til at indeholde 20 hele menuer til aftensmad – og menuerne er ret low carb. Dog indeholder de forslag til, hvordan man kan supplere, hvis man har behov for et højere kulhydratindhold i kosten – eller hvis man har mand og børn, der ikke skal tabe sig.

Hele balladen er lige på nippet til at være færdigt, så jeg kan sende det til min redaktør i næste uge, men først skal jeg lige holde en lille uges velfortjent ferie.

De to fodboldmænd i mit liv, kan ikke rigtigt holde fri fra fodbold lige nu.

Min mands serie 2-hold er på mirakuløs vis gået videre i pokalturneringen og skal spille pokalkamp mod et 1. divisionshold den 12. august.
Og når man er omtrent 10 år ældre end de fleste andre spillere på holdet, skal man passe sin træning, hvis man vil gøre sig håb om at blive udtaget.

Det er ellers nemt at se, han stadig er i fin form:

 

10846109_10154102090730200_3393299360186825507_n

 

Og ja – bolden gik i mål!

Min søn har planer om (ligesom sidste år) at vinde Vildbjerg Cup, og det har betydet både kampe og stævner de sidste par uger.

Heldigvis er vi to i familien, der ikke har træning at passe, så i dag tager jeg min store datter med til familiens sommerhus på Læsø.

Det bliver en lille uges tid med fred ro, cykel- og gåture, strand, læsning og afslapning.

Jeg har besluttet mig for kun at gå online en gang i døgnet og bruge resten af tiden på at slappe af og tænke kloge tanker.

Min datter mener, vi skal spise sundt og have masser af motion – that’s my girl!

Måske kommer der et par billeder fra hummerfestivalen eller en øde strand på Instagram.

 

Vi skrives ved i næste uge!

 

IMG_5235

 

I mellemtiden kan du lige tjekke alle de nye produkter i shoppen ud – der er både nye online workshops og e-bøger OG et formidabelt tilbud på mit online vægttabsforløb.

Se alle mine produkter hér ->

 

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen), får du helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

Tilmeld dig lige hér.