Jeg er netop hjemvendt fra en dejlig og afslappende lille uges tid i familiens sommerhus på Læsø.

Sommerhuset ligger på en naturgrund med udsigt over marker, hvor både rådyr og harer løber forbi.

 

Unknown-1

Unknown-11

 

Læsø er noget helt specielt. Der sker absolut ingenting, så der er ikke så meget andet at lave end at nyde roen og naturen.

Min teenagedatter var på forhånd advaret om, at der er meget dårligt internet, men tilsyneladende havde hun ikke helt forstået alvoren. Der opstod således en lille krise, da hun opdagede, at “dårligt internet” virkelig betød “dårligt internet”.

Det kan lade sig gøre at sende en sms, men Instagram, Facebook og den slags livsnødvendigheder kræver bedre forbindelse.

Jeg nød det i fulde drag! Computeren havde jeg efterladt derhjemme, og telefonen var på lydløs, så jeg kiggede på den et par gange om dagen, og postede et par billeder på Instagram, når vi var i Brugsen for at handle.

Vanen med ikke at tjekke sociale medier 10 gange om dagen er noget, jeg løbende skal huske mig selv på, så det har været fint at komme lidt ud af vanen.

Jeg har absolut intentioner om at fortsætte afholdenheden!

Lørdag blev den årlige hummerfestival afholdt, og adskillige kokke konkurrerede om at skabe den smukkeste og mest velsmagende hummerret.

Denne ret løb med sejren:

Unknown-6 

Naturligvis lagde vi også vejen forbi saltsyderiet, hvor det berømte Læsøsalt bliver til.

 

Unknown-7

 

Vi gik lange ture og nød stilheden og naturen. Eller nogle af os gjorde – teenageren gik med knaldhøj musik i sine høretelefoner!

 

Unknown-13

Unknown-10

 

Heldigvis var det både vejr til strandtur og aftenbadning.

Noget af det skønneste ved Læsø er, at der ikke er ret mange mennesker på strandene, så man rigtig kan sidde og skue ud over vandet.

Men når man bor ved Roskilde Fjord og har bildt sig selv ind, at man har været i havet i år, får man noget af en forskrækkelse, når man skal i det 16 grader kolde vand på Læsø.

 

IMG_5783

 

Jeg klarede et enkelt aftenspring fra badebroen. Men det var mest fordi, der stod to små piger, der tydeligt tilkendegav, at de syntes, jeg var lidt pivet.

 

Unknown-8

 

Ferie er skønt! Men jeg er også glad for at være hjemme igen, og det er dejligt at nusse rundt herhjemme og stille og roligt gå i gang med arbejdet igen.

Jeg glæder mig til at færdiggøre mit store bogprojekt og et onlineforløb, der kommer til at følge bogen.

Af den årsag er mit 10-ugers online vægttabsforløb nu nedsat til HALV PRIS, indtil det bliver fjernet i slutningen af måneden.

Det næste forløb bliver længere og har mere fokus på de mentale faktorer i forbindelse med mad og spisning.

Så ønsker du dig kostplaner, træningsprogrammer, kosttilskudsguide og den slags, er det nu, du skal slå til.

Forløbene supplerer hinanden fint, og køber du (eller har du købt) det nuværende forløb, får du en klækkelig rabat på det nye, når det starter i januar.

Læs alt om onlineforløbet hér ->

 

P.S. Faste læsere ved fra dette indlæg, at min mand og min søn blev hjemme fra sommerhusturen for at passe deres fodboldtræning.

Min søn havde planer om at vinde Vildbjerg cup, og min mand drømte om udtagelse til Bjæverskovs pokalkamp mod Næstved.

Og begge ønsker gik i opfyldelse!

Min søns hold vandt Vildbjer cup:

Unknown-15

 

Og min mand fik sine flotte ben i avisen efter pokalbraget, som hans hold (helt som forventet) tabte.